رضا راحت دهمرده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مشکلات ثبت احوال در سیستان و بلوچستان افراد فاقد شناسنامه مدعی تابعیت ایرانی است.
وی تاکید کرد: مهمترین علت آمار زیاد فاقدان شناسنامه در سیستان و بلوچستان حضور اتباع بیگانه و مشکوک التابعه است.
وی افزود: بر اساس قانون و دستورالعمل های اجرایی برای تعیین تکلیف فاقدان شناسنامه، افرادی که مدارک نَسَبی دارند باید مدارک نسبی از پدر و جد پدری خود ارائه دهند تا مامور ثبت احوال نسبت به تشکیل پرونده برای آنان اقدام کند.
وی ادامه داد: در این رابطه مدارک لازم اثبات نسب شامل مدارک پدر و مادر و بستگان نسبی تکمیل و در نهایت از طریق مراجع مربوطه هویت و تابعیت فرد استعلام و پرونده پس از تکمیل شدن برای بررسی تابعیت به شورای تامین شهرستان مربوطه ارسال می شود.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان افزود: این موضوع از سال 92 در دستور کار جدی مسئولان استانی قرار گرفت به طوری که سال 93 را باید نقطه عطفی در این رابطه دانست زیرا در این سال این مجموعه با رسیدگی و تعیین تکلیف 929 پرونده موفق به کسب رتبه نخست کشور شد.
وی خاطر نشان کرد: چالش جدی فاقدان شناسنامه در سیستان و بلوچستان به همت مسئولان درحال رفع شدن است.
وی تصریح کرد: همچنین 2 هزار و 200 پرونده مشکوک تابعین نیز در دست بررسی برای صدور شناسنامه است.
به گزارش ایرنا، جمعیت سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95 با 19 شهرستان به 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر شامل 704 هزار و 888 خانوار رسیده است.
این استان از 2 حوزه سیستان در شمال استان شامل شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز و بلوچستان در جنوب با شهرستان های خاش، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، چابهار و کنارک تشکیل شده است.
شهرستان های زاهدان و میرجاوه نیز در مرکز این استان واقع شده اند.
7316**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.