احمدعلی موهبتی روز یکشنبه در کمیسیون مدیریت اجرایی حمل و نقل سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بر اساس بررسی های انجام شده بر خلاف تصور عامه جاده‌ها تنها سه درصد و خودروها حدود ۱۲ درصد از علل تصادف‌ها را تشکیل می‌دهند.
وی با بیان اینکه در هفت ماه نخست امسال حدود ۵۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده اند، افزود: علاوه بر مدنظر قرار دادن آموزش و فرهنگ سازی  در برنامه های دستگاههای اجرایی باید از ظرفیت رسانه‌ها و صاحبان تریبون در این زمینه بهترین بهره را برد چرا که واژگونی و برخورد دو وسیله با یکدیگر با ۴۶ درصد عامل تصادفات امسال این استان را به خود اختصاص داده اند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فاصله این استان از نظر داشتن بزرگراه با میانگین کشوری بسیار زیاد است گفت: با وجود اینکه تاثیر جاده در تصادفات استان بسیار اندک است اما باید تلاش شود این فاصله به مرور زمان کم شود.
موهبتی گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده جاده ایرانشهر - نیکشهر به عنوان یکی از بهترین جاده‌های کشور معرفی شده اما در همین مسیر به دلیل رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی بیشترین تصادفات رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی جاده‌های جنوبی سیستان و بلوچستان از نظر کیفیت در رتبه نخست و جاده‌های شمال استان در رتبه سوم قرار دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که در برخی مسیرهای ارتباطی این استان ۸۰ درصد ترددهای ثبت شده  دارای سرعت غیرمجاز هستند که این امر نشان دهنده چالش جدی در نوع رانندگی است.
موهبتی بیان کرد: با فعال شدن بندر چابهار ۶۷ درصد تردد کامیون ها در مسیرهای ارتباطی این استان در سالجاری افزایش یافته است اما تصادفات حوزه حمل و نقل عمومی بسیار اندک گزارش شده است.
وی گفت: از آنجایی که  ۲۲ درصد تلفات رانندگی سیستان و بلوچستان به قاچاق سوخت و اتباع بیگانه مربوط می شود باید برخورد ها در این حوزه جدی تر مورد توجه قرار گیرد.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.