معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در دوره حضور من شاهد رشد شش برابری اعتبارات حوزه نوسازی و تجهیز مدارس کشور بوده ایم گفت: افزون بر 3 هزار میلیارد تومان برای جبران کمبودهای آموزشی کشور اختصاص داده ایم که سهم استان را سعی می کنیم 100 درصد تخصیص بدهیم و تمام تلاش ما بر این است که مدارس خشت و گلی و غیر استاندارد در سیستان و بلوچستان را تا پایان سال جمع آوری کنیم .

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، مهر الله رخشانی مهر در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش خاش، میرجاوه و نصرت آباد در خاش با تاکید بر اینکه اولویت ما به پایان رساندن پروژه های نیمه تمام آموزشی در کشور است بیان کرد: در گام دوم مدارس سنگی از سطح کشور برچیده می شوند و برای جمع آوری بخاری های نفتی نگاه ویژه ای داریم .

وی افزود: برای جبران کمبودهای آموزشی در کشور افزون بر سه میلیارد دلار نیاز است .

رخشانی مهر با اشاره به اینکه سرانه فضاهای آموزشی در کشور 2.5 درصد بوده و 11 استان کشور زیر خط میانگین قرار دارند ادامه داد: سی درصد از فضاهای آموزشی در کشور نیازمند مقاوم سازی اند و به جرات می توانیم بگوئیم سرانه فضاهای آموزشی از 1.5 درصد قبل از انقلاب به 2.5 درصد در سالهای انقلاب رسیده و این رقم از رشد 3.5 برابری حکایت دارد .

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: 500 کلاس درس جدید در مناطق زلزله زده کرمانشاه مهر ماه امسال تحویل داده می شود و در مناطق سیل زده هم اراده خوبی در دولت وجود دارد که تلاش می کنیم نیازهای این حوزه هم تامین شود .

رضا سرحدی نیا سرپرست اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان هم گفت: در خاش و نوک آباد افزون بر 1800 کلاس تخریبی و نیازمند استحکام و مقاوم سازی وجود دارد که در همین خصوص به ترتیب در مناطق عشایری، میرجاوه و نصرت آباد 174، 467 و 527 کلاس کمبودها را داریم .

خالد کرد مدیر آموزش و پرورش خاش هم با اشاره به اینکه سرانه فضاهای آموزشی در این شهرستان 2.6 درصد می باشد گفت: هم اینک 25 مدرسه دو شیفته، 12 مدرسه خشت و گلی، 29 کانکس و 24 فضای تخریبی داریم و ایجاد مراکز شبانه روزی و هنرستان های فنی از ضرورت های خاش است .

مهدی عیدوزهی معاون عمرانی فرماندار، مولوی عبدالستار حسین زهی امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت؛ عیدمحمد قلندرزهی رئیس شورای شهرستان خاش، ریگی معاون آموزش و پرورش نوک آباد، کریم بخش کردی از فرهنگیان با سابقه خاش و مدیران آموزش و پرورش میرجاوه و نصرت آباد زاهدان هم به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

همچنین با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش، کلنگ ساخت مجتمع آموزشی شبانه روزی دخترانه خاش با مشارکت خیران و سازمان نوسازی به زمین زده شد .

این مجتمع آموزشی 6 کلاسه در 1000 متر مربع زیربنا و پیش بینی اعتبار افزون بر 30 میلیارد ریال ساخته می شود .

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.