سید شهاب الدین چاوشی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : چشم انداز توسعه اقتصادی و افزایش اشتغال پایدار بدون تدوین طرح جامع آمایش سرزمین مبهم است و باید مسوولان این استان برای رفع گرفتاری های مردم به این راهبرد مهم توجه کنند.
وی اظهارداشت : اکنون زیرساخت های لازم اقتصادی برای جذب سرمایه گذار در سمنان مهیاست و طرح آمایش سرزمین کمک شایانی برای تحقق برنامه های عمرانی دولت دوازدهم در این استان می کند.
وی با بیان این که دولت در برنامه ششم توسعه موظف به اجرای طرح آمایش سرزمین در کشور شده است ، گفت: به زودی برنامه های جامعی برای تحقق برنامه های دولت در استان نسبت به این موضوع عملیاتی می شود.
استاندار سمنان با بیان این که طرح آمایش سرزمین و دقت به زیرساخت های سرمایه گذاری برای مسیر اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد : در سمنان برای اعمال طرح های سرمایه گذاری باید شرایط آب و هوایی و جغرافیایی منطقه در نظر گرفته شود.
مطالعات تفضیلی آمایش سرزمین سمنان در سوم خرداد 1396 به تصویب شورای برنامه ریزی استان رسید و در این طرح اولویت بندی و شناسایی طرح های اساسی موجود در شهرستان های استان برای کاهش آمار بیکاری مدنظر قرار گرفته و تهیه آن در دست اقدام است.
به گزارش ایرنا، تعریف آمایش سرزمین را نوعی نظام برنامه ریزی با هدف توزیع بهتر جمعیت با توجه به منابع طبیعی و فعالیت های اقتصادی بیان می کند.
مقوله آمایش سرزمین به عنوان تلفیقی از سه علم اقتصاد، جغرافیا و جامعه شناسی است.
استان سمنان با 97.491 میلیون کیلومتر مربع مساحت، از این حیث هفتمین استان کشور از نظر وسعت به شمار می رود.
استان سمنان در بخشهای صنعتی و معدنی و گردشگری دارای ظرفیت های فراوانی است که با اجرای طرح آمایش سرزمین این ظرفیتها بیش از پیش شکوفا می شود و دغدغه های فرارو کاهش می یابد.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشاردهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.