به گزارش ایرنا، محمد رضا خباز روز چهارشنبه در سومین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان در سالن مدیریت بحران ،افزود: یکی از برنامه های دولت برای ایجاد اشتغال طرح کارورزی است و سهمیه استان سمنان در این طرح هزار و ٩١٤ نفر تعیین شده است.
وی افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار برای ورود به بازار کار و ایجاد انگیزه کار آفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان را از اهداف اجرای این طرح ذکر کرد و گفت: کمک هزینه آموزشی کارورزی تا سقف معادل یک سوم دستکم دستمزد قانون کار است که توسط دستگاه ناظر پرداخت می شود و اگر کارفرمایان بعد از کارورزی فرد کارورز را جذب کنند، ٢ سال از پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان معاف می شوند.
استاندار سمنان تاکید کرد : باید تلاش کنیم تا افراد مهارت دیده نسبت به افراد فاقد مهارت بیشتر جذب بازار کار شوند و در این زمینه سازمان فنی و حرفه ای باید جدی تر در این زمینه ورود پیدا کند.
وی از کسب رتبه دوم استان در ایجاد اشتغال پایدار در کشور خبر داد و گفت: این استان با جذب سرمایه گذار و افزایش تسهیلات رفع موانع تولید، توانست رتبه دوم ایجاد اشتغال پایدار در کشور را به خود اختصاص دهد.
خباز ادامه داد : ایجاد اشتغال واقعیت بسیار دشواری است که علاوه بر حمایت دولت ، نیازمند همراهی همه جانبه دستگاه های اجرایی به ویژه بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار است.
استاندار سمنان گفت : امروز همه ما باید تلاش کنیم مهارت را در بین جوانان و کشاورزان ارتقاء دهیم تا در همین راستا رغبت برای انجام کارهای دستی و سپس تولید افزایش پیدا کند و در این صورت می توانیم موفقیت های بیشتری در زمینه اشتغال زایی به دست آوریم.
وی تصریح کرد : از هر فکر و اندیشه ای که دل در گرو سربلندی کشور و ایجاد اشتغال نسل جوان و اصلاح امور دارد، استقبال می کنیم چرا که شعار سال جاری، اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است.
خباز گفت: باید برای افزایش اشتغال تلاش های جهادی را سر لوحه کار قرار داد و نباید با رویکردی تفرقه آمیز افزایش رشد اقتصادی و توسعه پایدار در جامعه متوقف شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان هم گفت: 32 دستگاه اجرایی استان در سال 96 تعهد ایجاد 11 هزار و 47 شغل را دارند.
اسماعیل غنیان، گفت: از 11 هزار و 47 شغل تا کنون هزار و 614 شغل معادل 15 درصد تعهد از سوی دستگاه‌های اجرایی استان محقق شده است.
وی افزود: از تعداد شغل ایجاد شده، 299 شغل در سمنان، 266 شغل در شاهرود، 353 شغل در دامغان، 301 شغل در گرمسار، 96 شغل در مهدی‌شهر، 94 شغل در میامی، 127 شغل در آرادان و 78 شغل در سرخه بوده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان یاد آور شد: بیشترین میزان اشتغال ایجاد شده دستگاه های اجرایی استان برای امسال در شهرستان دامغان به میزان 22 درصد تعهد بود.
در این نشست که محمد همتیان معاون هماهنگی و توسعه مدیریت و منابع استانداری، سعید طاهری رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان و جمعی از مدیران کل اجرایی حضور داشتند، رضایی مدیر کل فناوری و اطلاعات استان گزارشی از اقدامات انجام شده در اجرای طرح های اشتغال‌زا در حوزه فناوری اطلاعات و مشکلات و موانع موجود ارایه کرد و گفت: در سال 95 تعداد 40 تیم جذب شد و140 اشتغال توسط کسب و کارهای نوپا در استان ایجاد شد.
حسن ارگی فرماندار مهدی شهر هم در این نشست گزارشی از وضعیت اشتغال این شهرستان ارایه کرد.
استان سمنان هزار و 700 پروانه بهره برداری در بخش صنعت و معدن و بیش از 40 هزار بهره بردار در بخش های مختلف کشاورزی دارد، سهم اشتغال استان سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و در کشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص استان سمنان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
به گزارش ایرنا، در برنامه ششم توسعه ایجاد سالانه ٩٥٠ هزار شغل در دستور کار قرار گرفته است.
طبق برنامه ریزی های انجام گرفته تا پایان سال ٩٦ باید برای ١١ هزار و ٤٧ نفر از سوی دستگاه های اجرایی استان سمنان ایجاد شغل شود.
4337/6026/
*خبرنگار: علیرضا عربی **انتشار : جانعلی فتحی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.