حمیدرضا حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح مایهکوبی دامهای سنگین استان سمنان از ۱۰ تیر امسال آغاز شد که اجرای آن تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.
وی خاطر نشان کرد: اجرای طرح مایهکوبی دامهای سنگین سمنان در قالب خرید خدمت با همکاری بخشی خصوصی انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه برای اجرای این طرح یک میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ راس از دامهای سبک و سنگین در مناطق محروم و تحت پوشش دستگاههای حمایتی به صورت رایگان توسط دامپزشکی استان مایهکوبی می شود.
حسینی تصریح کرد: طرح مایهکوبی دامهای سبک عشایر استان سمنان سالانه در نوبتهای مهر و اسفند انجام می شود و اجرای این طرح در سال ۹۸ هم در سمنان اجرا می شود.
وی اضافه کرد: اجرای طرح دورههای آموزشی برای عشایر و دامداران استان به منظور آشنایی با انواع بیماریهای دامی در ۱۶ نوبت امسال اجرا می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ادامه داد: براساس ارزیابیهای انجام شده تاکنون گزارشی از بیماری تببرفکی در بین دامهای سنگین استان گزارش نشده است.
شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف می توانند مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان خود یا با شماره تلفن ۱۵۱۲ موارد مشکوک را در ۲۴ ساعت شبانه روز اطلاع رسانی کنند.
بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک و حدود ۱۰۰ هزار راس دام سنگین در استان سمنان وجود دارد.
۱۵۰ واحد دامداری صنعتی و ۵۱۱ واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۴۲ مزرعه مرغ تخمگذار، ۱۲ واحد پرورش شترمرغ، ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۲۰ هزار قطعه و بقیه واحدهای پرورش مرغ گوشتی است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳