سید رضا موسوی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر زباله های بیمارستانی این استان بی خطر سازی و در محل مناسب به طور جداگانه دفع و امحا می شود.
وی یادآورشد: در خصوص زباله های خرد حوزه پزشکی که شامل مطب ها، درمانگاه ها و کلینیک ها می شود، تا کنون اقدامی انجام نشده است.
موسوی اظهار کرد: به طبع خود مطب ها و کلینیک ها قادر به بی خطرسازی و مدیریت این زباله ها نیستند و باید راهکار درستی در این رابطه در پیش گرفت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: شرکتی در قالب بخش خصوصی برای جمع آورش و مدیریت این زباله ها اعلام آمادگی کرده و سال گذشته مجوز فعالیت آن صادر شده است.
وی خاطر نشان کرد: این شرکت می تواند پس از رعایت الزامات و استانداردهای قانونی فعالیت خود را برای جمع آوری زباله های مطب پزشکان و کیلینیک های درمانی آغاز کند.
موسوی ادامه داد: برای جمع آوری این زباله ها در ساعت و محل مشخص، نیاز به هماهنگی خاصی است که در مزنیه دانشگاه علوم پزشکی باید وارد شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سال گذشته از نبود شیوه درست برای امحا و دفع زباله های خرد پزشکی در استان زنجان گلایه کرده و علاوه بر آن این موضوع از پنج سال قبل در نظام پزشکی استان با طرح خرید یک دستگاه زباله سوز مطرح شده بود اما به علت نبود محل مشخصی برای تامین اعتبار خرید این دستگاه، همواره مشکل مدیریت این پسماندها مطرح می شد.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.