پرویز سلیمانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شناگر 33 ساله، پنجشنبه شب با وجود ناجی غریق در محل استخر، دچار این حادثه شد و جانش را از دست داد.
وی اظهار داشت: موضوع غرق شدگی این جوان که در استخر شنا فجر زنجان اتفاق افتاد از سوی عوامل ذیربط در دست تحقیق بررسی است و باید پزشکی قانونی استان نیز نظریه خود را در این خصوص اعلام کند.
سلیمانی یادآور شد: بلافاصله پس از بیرون کشیدن این جوان از استخر، عملیات سی پی آر، توسط ناجی غریق و عوامل اورژانس، انجام می شود اما تلاش ها برای احیا جان این شناگر غرق شده نتیجه بخش نمی شود.
وی تاکید کرد: افراد، قبل از شناکردن باید ناجیان غریق در محل استخر را از بیماری های خود مطلع کند تا ناجی غریق به صورت ویژه آن فرد شناگر را زیر نظر داشته باشد.
سلیمانی افزود: بر اساس آیین نامه فدراسیون نجات غریق و غواصی، تمام استخرها باید به ناجی غریق مجهز باشند که در صورت بی توجهی به این موضوع با خاطیان برخورد می شود.
به گزارش ایرنا، مهر ماه امسال نیز، یک پسر جوان 23 ساله هیدجی حین شنا در استخر شنا شهرستان ابهر که از سوی بخش خصوصی اداره می شد دچار حادثه غرق شدگی شد و به کام مرگ فرو رفت.
26 بهمن ماه 96 نیز یک جوان 23 ساله روستایی به علت آشنا نبودن با فن شنا در استخر شنای شهر زرین آباد، مرکز شهرستان ایجرود از توابع استان زنجان دچار حادثه غرق شدگی شد.
این استخر شنا نیز از سوی بخش خصوصی اداره می شد و با وجود ناجی غریق حاضر در محل، این جوان جان خود را از دست داد.
در حال حاضر شهر گرماب از توابع خدابنده و شهرستانهای خدابنده، ابهر، خرمدره، ماهنشان، ایجرود و طارم از وجود یک استخر و شهرستان زنجان نیز از وجود سه باب استخر برخوردار است.
شهر زنجان از وجود یک باب استخر خصوصی (صدف) و هشت استخر متعلق به شرکت ها و دستگاه هایی چون ایران ترانسفو، نیروی انتظامی، دادگستری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سپاه، جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی، بهره مند است که اداره کل ورزش و جوانان بر آنها نظارت دارد.
هم اکنون چهار باب استخر شنا نیز در شهرستان سلطانیه و شهرهای هیدج و صائین قلعه و زرین رود در دست ساخت است.
6084/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.