سید علی موسوی شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد : از تولید کالاهای دارای پتانسیل برای صادرات در محدوده منطقه آزاد اروند حمایت کرده و زمینه حضور آنها را در نمایشگاههای بین المللی و داخلی فراهم می کنیم.
وی کشور عراق را مقصد اصلی بیشتر تولیدات ساخت منطقه آزاد اروند عنوان کرد و افزود : تاکنون جلسات متعددی با اتاق بازرگانی عراق و نخبگان تجاری و اقتصادی این کشور برای آشنایی و معرفی توانمندی های شرکت های مستقر در آبادان و خرمشهر برگزار شده است.
موسوی با اشاره به صادرات 92 میلیون دلار کالای غیر نفتی از بندر خرمشهر در سال گذشته بیان داشت:صادرات کالا از بندر خرمشهر نسبت به مدت سال قبل 75درصد رشد نشان می دهد.
وی همچنین گفت: به منظور جلوگیری از هدررفت منابع مالی و زمانی تولیدکنندگان، ایجاد توازن در زنجیره تولید و همچنین کاهش مراجعه تولیدکنندگان به سازمان منطقه آزاد اروند از ابتدای سالجاری پروانه بهره‌برداری صنعتی تولیدکنندگان سایت صنعتی منطقه آزاد اروند با شرایط و ضوابط خاص به‌ صورت سه‌ ساله صادر می شود.
معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکارهای سازمان منطقه آزاد اروند گفت:در سال جاری به دنبال این هستیم که تمام خدمات به صورت الکترونیکی در اختیار سرمایه گذران قرار گیرد تا سرمایه‌گذاران معطلی کمتری در روند اداری داشته باشند.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت می باشد که با داشتن ظرفیتی از قبیل حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
3015/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.