به گزارش ایرنا، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این مراسم گفت: آیت الله خزعلی در زمانی که هنوز اثری از انقلاب نبود به عنوان یک شخصیت پیشکسوت انقلابی مطرح بود به گونه ای که به خاطر فعالیتهای انقلابی در سال 1338 به گناباد تبعید شد.
آیت الله سید احمد علم الهدی افزود: امتیاز دیگر این عالم انقلابی بی باکی و عدم مصلحت اندیشی در دوران پر فراز و نشیب مبارزات سیاسی قبل و بعد از انقلاب بود.
وی اظهار کرد: اولین کسی که سخنرانی و فعالیت علنی علیه جریان شرک و التقاط منافقین را آغاز کرد آیت الله خزعلی بود که شعار 'شاه آری اما رجوی نه' در یکی از سخنرانی های وی نمود پیدا کرد.
وی گفت: اولین مخالفت و جبهه گیری ها در این دوران نیز در مقابل عناصر ریزشی اما با سابقه انقلابی از سوی آیت الله خزعلی اتخاذ شد.
امام جمعه مشهد با اشاره به حمایت آیت الله خزعلی از دولت نهم افزود: اما روزی که انحراف این دولت شروع شد و یک عنصر انحرافی مسیر این دولت را به یک دولت ضد ولایتی مبدل کرد نخستین کسی که در برابر این انحراف ایستاد و صریحا مقابله کرد مرحوم آیت الله خزعلی بود.
وی همچنین از همسر آیت الله خزعلی به عنوان همسنگر مقاوم و مردآفرین در کنار آن مرحوم یاد کرد و گفت: آیت الله خزعلی خود گفته بود مدیریت و مقاومت همسرم رمز مقاومت من در مبارزات سیاسی است لذا همسر آن مرحوم می تواند یک الگو برای بانوان جوان انقلابی امروز باشد.
در این مراسم آیت الله محمد امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی و محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نیز حضور داشتند.
آیت الله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری در 25 شهریور ماه سال 1394 دار فانی را وداع گفت.
عضویت در مجلس خبرگان رهبری، حضور 20 ساله در شورای نگهبان و تاسیس و مدیریت بنیاد بین المللی غدیر از دیگر فعالیتهای سیاسی آیت الله خزعلی بود.
3221 / 6053 خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.