به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، محمد فرهادی ظهر امروز در مراسم اختتامیه دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی اظهار داشت: امروز بین علوم تفکیکی نیست و همه علوم‌ها دارای ارزشی در هم آمیخته است و طبق گزارش ارائه شده در مرکز پزشکی دنیا علوم پرشکی به سمت تعویض بافت، اندام و غیره حرکت کرده است.

وی افزود: قرن 21 به عنوان قرن علوم اعصاب و شناخت زیستی معرفی شده و ما در این زمینه باید مدل‌سازی و بهره‌برداری مطلوب را همراه با حوزه تشخیص و درمان صحیح داشته باشیم.

فرهادی بیان کرد: در زمینه نانوتکنولوژی بسیار جلوتر از کشورهای پیشرفته دنیا هستیم و در زمینه اعصاب تحقیقات انجام شده اما هنوز وارد تکنولوژی آن نشده‌ایم و در 17 شاخه و رشته علمی فعال باید حضوری پررنگ داشته باشیم و همه علوم دست به دست هم دهند تا در زمینه‌های سلولی پیشرفت کنیم و تحقق آن نیازمند ادغام دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نقش ویژه‌ای را در امر تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ایفا کرده است و برگزاری کنگره‌های بین‌المللی هم کمک شایانی در امر تبادلات علمی در این زمینه می‌کند تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از مجموعه‌های علمی و دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گام‌های ارزنده‌ای در امر خودکفایی ایران در تولید سلول‌های بنیادی و بازساختی پزشکی برداشته است و در این رابطه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نقشی کلیدی را ایفا کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های دولت یازدهم پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی و بی‌نیازی به دیگر کشورها بوده است، تاکید کرد: یکی از اقدامات صورت‌گرفته و ثمربخش در امر تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با توان دانشمندان، متخصصان و نخبگان ایرانی بوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با مهترین برنامه‌های این وزارتخانه در سال 96 بیان کرد: در سال 96 که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید _ اشتغال نامگذاری شده است می‌خواهیم که در عرصه علمی و در زمینه تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با استفاده از توان و دانش داخلی بخش کوچکی از اهداف بزرگ و برحق ایشان در زمینه شعار سال محقق کنیم.

فرهادی گفت: نخبگان و دانشمندان توانمند ایرانی حرف‌های زیادی در شاخه‌های مختلف علمی در سطح بین‌المللی برای گفتن دارند و این توان و دانش بر هیچ‌کس پوشیده نیست و همین افراد در عرصه‌های مختلف ملی و بین‌المللی افتخارات زیادی را رقم زده‌اند و بی‌شک با حمایت مطلوب‌تر مسئولان مربوطه از آنان شاهد رشد بهتر و بیشتر در عرصه علم و دانش در زمینه‌های مختلف همچون تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی خواهیم بود.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 624408
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.