شهردار مشهد روز یکشنبه در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد گفت: در مدیریت شهری به دنبال شفافیت هستیم لذا رویکرد مهندسی مجدد فرایندها را از امروز در شهرداری مشهد آغاز می‌کنیم.

محمد رضا کلایی افزود: اگر مفهوم مهندسی مجدد فرآیندها به معنای معماری سازمان است باید این موضوع جدی گرفته و با انرژی بالا و مستمر انجام شود.
وی ادامه داد: در مهندسی جدید فرآیندها باید مقاومت بوروکرات ها در مقابل تغییر فرآیندها شکسته شود و افراد نباید فراتر از فرآیندها باشند.
شهردار مشهد گفت: در این مسیر به دنبال شفافیت در سازمان هستیم اما برخی در مقابل تغییر مقاومت می‌کنند و بوروکرات‌ها هم اجازه نمی‌دهند فرآیندها اجرایی شود پس این موضوع باید حل شود و تا این مشکل حل نشود موفق نخواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد نیز در این نشست اظهار داشت: برای نخستین بار وضعیت فرآیندها و کارکردهای جاری در شهرداری مشهد به طور جامع و دقیق احصا، مستندسازی و آسیب شناسی شده‌است.
شهریار آل شیخ افزود: جلب حداکثری رضایت شهروندان از طریق افزایش بهره‌وری با ایجاد و حفظ چرخه بهبود و حرکت سازمان به سمت شهروند محور شدن فرآیندها، شفافیت و استانداردسازی خدمات و محصولات محقق می‌شود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی مدیریت شهری در این دوره، شناسایی نیازهای شهروندان و ایجاد یکپارچکی و هماهنگی در تمام فرآیندها و حوزه‌های شهرداری، جهت ارائه خدمات با هزینه‌های بهینه و به صورت الکترونیکی است از این رو شهرداری مشهد برای افزایش رضایتمندی شهروندان و دستیابی به شهری بهتر، متوازن و سرآمد اقدام به شناسایی و شفاف سازی فرآیندها کرده است.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: در این روش به جای رویکرد وظیفه‌ای و موضوعی پراکنده، فرآیندها را بر اساس رویکرد سیستمی در طبقه بندی منسجم و یکپارچه کنار هم می آوریم و تمامی اجزای فرآیندی در آن، در ارتباط و تعامل حداکثری با یکدیگر قرار می گیرند.
آل شیخ افزود: در اجرای این طرح بیش از ۵۵۰ کارشناس، روسای ادارات و مدیران در ۴۱ مجموعه در سطوح ستاد، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری مشهد در جلسات کارگروه‌های تحلیلی و مصاحبه‌های تخصصی شرکت کرده‌اند.
وی ادامه داد: دو هزار و ۴۸۷ کارکرد در سطوح مختلف شهرداری شناسایی و مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و این طرح با اجرای دقیق فرآیندهای بهبودیافته، پایش و مراقبت مستمر و الکترونیکی سازی فرآیندها در قالب سامانه‌های یکپارچه، هوشمند و کاربر پسند ادامه خواهد یافت.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد با بیان اینکه نبود مدیریت یکپارچه شهرها، هزینه‌ها را چند برابر می‌کند گفت: فقدان مدیریت یکپارچه شهری منجر به موازی‌کاری و کاهش بهره‌وری در ارائه خدمات شهری می‌شود از این رو شهرداری مشهد تمامی فرآیندهای مرتبط با خدمات عمومی و اختصاصی را شناسایی و با انجام طرح "تصویر جامع فرآیندی شهرداری مشهد" تمامی مراحل و فرآیندهای ارائه خدمات را احصا کرده‌است.
آل شیخ افزود: فرآیندهای مرتبط با سایر سازمان‌ها در شهرداری مشهد نیز شناسایی شده است و امیدواریم درآینده بتوانیم ارتباط فرآیندی با سایر سازمان‌های خدمت‌رسان ایجاد و مدیریت یکپارچه شهری را محقق کنیم.
کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد دارای ۱۳ منطقه و ۴۴ ناحیه شهرداری است. شهرداری مشهد با افزون بر ۱۰ هزار کارمند، علاوه بر مدیریت و نظارت عالی بر شهرداران مناطق ۱۳ گانه این شهر هشت معاونت شامل حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی، فنی و عمرانی، شهرسازی و معماری، برنامه ریزی و توسعه، مالی و اداری، معاونت اقتصادی به اضافه تشکیلات مشاور و رییس حوزه شهردار را به عنوان زیرمجموعه خود دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.