معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ثبت بیماریها نقش مهمی در اجرای طرحهای تحقیقاتی سلامت محور و برنامهریزی در راستای ارتقای سلامت دارد و از اهمیت بسزایی در تشخیص و اندازهگیری گسترش یک بیماری خاص در کشور برخوردار است.
دکتر محسن تفقدی افزود: در سال جاری ثبت بیماریها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ۲۶ نوع بیماری به ۳۸ نوع افزایش یافته است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون موفق به راهاندازی سیستم ثبت بیماریهای مختلف مانند ناباروری، بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان، بیماری HTLV۱ و بیماریهای اعصاب اطفال، گوارش اطفال، ریه، آپنه انسدادی خواب، جراحی سرطان، پیوند کبد، مسمومیت، زخم پای دیابتی، بیماریهای وریدی، دیالیزی، معاینات چشمی در نوزادان نارس، سالک، اختلالات شبکیه چشم و عفونتهای تنفسی شده است.
وی گفت: در حال حاضر به دلیل فعالیت مطلوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این حوزه وب سایت رجیستری بیماریهای وزارت بهداشت در اختیار این دانشگاه قرار گرفته که استمرار فعالیت مرکز پایش سلامت کارکنان، نظام ثبت بیماریها و راهاندازی مرکز کارآزمایی بالینی از جمله برنامههای دانشگاه در راستای تقویت رجیستری به شمار میرود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.