اصغر مصاحب روز سه شنبه با حضور در مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان دانشگاه فردوسی مشهد افزود: مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان دانشگاهها از قطب های ایده پرداز، خلاق و نوآور کشور هستند که باید واحدهای صنعتی در حوزه قطعات خودرو از این ظرفیت بزرگ بیشتر استفاده کنند.

وی اضافه کرد: طرح های شاخص و بسیار خوبی در مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان دانشگاهها طراحی شده که می تواند در حوزه قطعات خودرو کمک مطلوبی به قطعه سازان کند. 

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: طی چند سال اخیر ارتباط دانشگاههای کشور با بخش صنعت عمیق تر شده و شاهد اثربخشی این موضوع در حوزه تولید هستیم.

مصاحب افزود: زمانی ایده و طرح مفید است که ارزش افزوده ایجاد کند و در جهت رویکرد کارآفرینانه به کار رود تا در نهایت منجر به تولید و اشتغال شود.

مرکز رشد فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با در اختیار داشتن چهار باب ساختمان در حال بهره برداری به مساحت هزار و  ۶۰۹ متر مربع  و هزار متر مربع فضای در حال آماده سازی از سال ۱۳۸۶ با انعقاد تفاهم نامه هایی با پارک علم و فناوری خراسان  و اخذ مجوز مرکز رشد از وزارت علوم، تحقیقات فناوری شروع به فعالیت کرد.

این مرکز با ارائه خدمات حمایتی، از ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کار آفرینان در قالب واحدهای نو پای صاحب ایده در زمینه های مختلف که منتهی به فناوری دانش بنیان شود پشتیبانی می کند.

این واحد ها برای حضور موثر و مستقل در صحنه توسعه اقتصادی فناورانه در سطوح ملی و فرا ملی آماده می شوند.

دستاوردهای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه فردوسی مشهد شامل ایجاد زمینه اشتغال مستقیم ۶۲۰ نفر، اشتغال غیر مستقیم بیش از سه هزار نفر، تولید ۲۳۵ محصول فناورانه، ثبت ۵۵ عنوان اختراع، عضویت در کارگروه‌های تخصصی استان و دانشگاه، شرکت در بیش از ۱۳ نمایشگاه و جشنواره ملی و منطقه ای نظیر نمایشگاه تولیدات داخل، نمایشگاه و جشنواره علم تا عمل و جشنواره شیخ بهایی است.

۷۴۸۹/۱۹۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.