علی محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین مکانهای جذب گردشگران در تربت حیدریه طی این مدت به ترتیب مجموعه تاریخی قطب الدین حیدر، آبشار رودمعجن، حصار، مجموعه کدکن، سد نسر، بکاول و کارگاههای ابریشم کشی روستای ملی بسک بوده اند.
وی ادامه داد: همچنین 34 هزار مسافر و گردشگر ظرف روزهای نخست تا پایان پنجم فروردین ماه در مدارس، میهمانسراها، زایرسراها، بقاع متبرکه، اقامتگاهای بومگردی و کمپهای موقت تربت حیدریه اسکان داده شدند.
دبیر ستاد خدمات سفر تربت حیدریه در ادامه مهمترین برنامه ها را به منظور جذب و ماندگاری گردشگر در تربت حیدریه راه اندازی اقامتگاههای بومگردی، برگزاری جشنهای نوروزگاه در روستاها و شهر، راه اندازی تاکسی گردشگر، تورهای تربت گردی و نیز چاپ 30 هزار اقلام تبلیغاتی عنوان کرد.
وی گفت: البته جشن نوروزگاه که قرار بود امروز هفتم فروردین در قالب برنامه های شاد و متنوع در مجموعه تاریخی قطب الدین حیدر و رباط طبسی برگزار شود به دلیل بارش شدید باران به فردا موکول شد.
250 اثر تاریخی و گردشگری در منطقه تربت حیدریه شناسایی شده اند. 46 اثر شامل 35 بنا، 11 تپه و دو اثر معنوی و ناملموس از تربت حیدریه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده اند. 10 روستای هدف گردشگری، اقامتگاه بوم گردی در پنج روستا و پنج رستوران بین راهی هم اینک در این شهرستان فعالیت دارند. تربت حیدریه در فاصله 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
7079/6121/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.