سید ابوالحسن میرجلیلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به هشدار و اخطاریه های هواشناسی و مدیریت بحران برای خطر ایجاد رواناب و سیلاب در خراسان جنوبی، 64 تیم امدادی و عملیاتی از 24 اردیبهشت ماه امسال به مدت چهار روز در حالت آماده باش کامل قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در این مدت شهرستان های درمیان، بیرجند، زیرکوه، سربیشه، طبس، فردوس و بشرویه درگیر سیلاب و تگرگ شدند که سیلاب موجب آبگرفتگی معابر روستایی، ایل راه های عشایری، آب و فاضلاب روستایی، شبکه برق و ... شد.
به گفته وی، 831 نفر گرفتار سیلاب و 60 نفر از مرگ حتمی نجات یافتند، 83 واحد مسکونی دچار آبگرفتگی و 43 خودرو گرفتار سیلاب شدند.
میر جلیلی با بیان اینکه از کل میزان خسارت 23 میلیارد تومان مربوط به خسارت سیلاب ها بوده است، افزود: 38 میلیارد تومان هم سر جمع خسارات مربوط به تگرگ است که متاسفانه بیشترین خسارت ها مربوط به محصولات سردرختی و باغی استان است.
وی در ادامه اظهار کرد: کار بازسازی از 29 اردیبهشت ماه در استان آغاز و برآوردها به تهران ارسال شده است که امیدواریم با اختصاص اعتبار، گوشه ای از خسارت ها جبران شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی هم 29 اردیبهشت ماه امسال گفته بود، با توجه به وقوع سیل و آبگرفتگی برگرفته از بارش های رگباری از 24 تا 28 ماه اردیبهشت ماه در این استان 96 امدادگر در قالب 24 تیم در حالت آماده باش قرار گرفتند و در این مدت 50 حادثه دیده اسکان اضطراری یافتند.
محمد رحیم شهریاری بیان کرد: در مجموع عملیات ها 221 نفر در قالب 69 تیم به محل حوادث اعزام شدند و به حادثه دیدگان امدادرسانی کردند.
وی گفت: متاسفانه بر اثر این سیلاب ها در روستای اسکندر شهرستان درمیان 2 نفر بر اثر سیل جان خود را از دست دادند که جسد این افراد توسط نیروهای امدادی پیدا و به مراجع ذیربط تحویل شد.
بارش رگباری باران همراه با وزش باد شدید هفته گذشته باعث جاری شدن سیلاب در چند شهرستان خراسان جنوبی شد و خسارات جانی و مالی را بر جا گذاشت.
خراسان جنوبی دارای 11 شهرستان است.
3215 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.