به گزارش ایرنا سورنا ستاری در این پیام که روز پنجشنبه توسط مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان در تالار ولایت دانشگاه بیرجند قرائت شد اظهار کرد: علم اگر همراه با عمل صالح باشد، عزت آورده و سعادت می آفریند و دانای کل عالم، علم نافع را به هر کس اراده کند عطا می کند.
وی افزود: عالم عامل سزاوار ستایش است و اوست که می تواند منشا خیرات و برکات فراوان در جامعه باشد و می توان به عالم ربانی و فقیه اهل بیت (ع) مرحوم محمدحسین راشد محصل اشاره کرد که عمری با تقوا در میان مردم زیست و با آزاداندیشی و سماحت اندیشه مطرح نظر علما و مردم دیار خویش قرار گرفت و عمری را به تدریس علوم دینی پرداخت و به تبلیغ عملی اسلام اهتمام ورزید.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: همچنین از او فرزندانی دانشمند و فاضل به یادگار ماند که هریک ستاره ای درخشان در سپهر علم و ادب این سرزمین هستند، جا دارد از فرزندان آن مرحوم شادروان دکتر محمدعلی راشد محصل پزشک متخصص استاد دانشگاه علوم پزشکی، دکتر محمدرضا راشد محصل استاد ادبیات فارسی، دکتر محمدتقی راشد محصل استاد فرهنگ و زبان های باستانی، دکتر محمدحسن راشد محصل استاد رشته کشاورزی و دکتر جلیل راشد محصل استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران به عنوان یادگاران گرامی آن عالم وارسته یاد کرد و از زحمات بی دریغ این خاندان در ترویج، توسعه و تعلیم بخشی رشته های مختلف علمی در کشور به نیکی یاد کرد.
همچنین لوح تقدیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری توسط مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان به خانواده راشد محصل اهدا شد.
همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ (ویژه خاندان راشد محصل) با همکاری دانشگاه بیرجند و بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با حضور جمعی از مسئولان و شخصیت های علمی و فرهنگی برگزار شد.
شیخ محمدحسین راشد محصل از عالمان و مجتهدان بیرجند سال 1279 هجری شمسی در روستای افضل آباد خوسف متولد شد و سال 1353 دار فانی را وداع گفت. این شخصیت وارسته پنج فرزند پسر و یک دختر را به جامعه علمی کشور تقدیم کرد.
7559*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.