محمد زهرایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: برای ایجاد 570 کارگاه کوچک و زودبازده اقتصادی در استان 8 میلیارد و 895 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد که به تعداد کارگاه‌ها شغل جدید هم ایجاد شده است. 

وی عرصه‌هایی که متقاضیان برای فعالیت در آن تسهیلات دریافت کردند را پرورش شتر، ماهی، مرغ بومی، بلدرچین، بوقلمون، دام سبک و سنگین، ورمی کمپوست، زنبور عسل، قارچ خوراکی، تولید محصولات استراتژیک منطقه شامل زعفران، زرشک، خرما و پسته، گلخانه، اصلاح و احیای باغ‌ها و صنایع تبدیلی وابسته به تولید زرشک، صنایع ریسندگی و صنایع دستی اعلام کرد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بیشترین تسهیلات به 126 مورد عرصه‌ تولید محصولات استراتژیک منطقه، 113 مورد اصلاح و احیای باغ‌ها و 112 مورد کارگاه صنایع تبدیلی پرداخت شده است.

زهرایی تصریح کرد: شهرستان‌های طبس و بیرجند با 115 و زیرکوه با 77 کارگاه در رتبه‌های برتر در زمینه ایجاد کارگاه قرار دارند که هنوز هم پرداخت تسهیلات برای ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی تا پایان سال مالی در استان ادامه دارد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: سال قبل در استان 701 کارگاه با اعتبار 8 میلیارد و 450 میلیون تومان در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی و 262 کارگاه با اعتبار 3 میلیارد و 207 میلیون تومان در عرصه‌های صنایع کوچک و تکمیلی محصولات کشاورزی و باغی راه‌اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال 92 و 93 نیز 796 کارگاه اقتصادی کوچک و زودبازده در استان راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 611165
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.