به گزارش ایرنا محمدحسین اشرفی روز شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: در این مدت 2 هزار و 248 پرونده در شعب تعزیرات استان تشکیل شد که به همه آنها رسیدگی شده است.
وی بیان کرد: تعزیرات حکومتی در سه حوزه رسیدگی به تخلفات بهداشت، دارو و درمان، کالا و ارز و قاچاق و کالا و خدمات صلاحیت را بر عهده دارد که بعد از تشکیل استان این تشکیلات در اداره کل مستقر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار داشت: اکنون علاوه بر بیرجند در شهرستان های قاین، طبس، نهبندان و فردوس اداره شهرستانی به طور ثابت مستقر و به پرونده ها رسیدگی می شود.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که در تعزیرات حکومتی مدنظر است سرعت در رسیدگی به پرونده هاست، فلسفه تشکیل سازمان هم بخشی بر همین موضوع است تا سریع به پرونده ها رسیدگی و محکومیت اجرا شود.
اشرفی یادآور شد: در هفت ماه گذشته پرونده ها نسبت به مدت مشابه سال قبل از حیث اجرای احکام 13 درصد افزایش یافته است.
وی میزان وصول پرونده های اجرای احکام را امسال 44 میلیارد ریال دانست و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال از حیث اجرای احکام 135 درصد افزایش را نشان می دهد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 234 مورد گشت مشترک از 636 واحد صنفی در استان انجام شده است.
وی بیان کرد: تعزیرات حکومتی پدیده تازه ای نیست از ابتدای صدر اسلام در همه دوران ها با تعابیر مختلف مورد توجه قرار گرفته و در کشور نیز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بنا به درخواست نخست وزیر وقت کمیسیون های تخصصی راه اندازی شد.
اشرفی افزود: سال 73 موجب قوانین و تصمیمات مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیدگی به تخلفات بخش خصوصی و دولتی به تعزیرات حکومتی زیر نظر دادگستری واگذار شد.
7557 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.