به گزارش ایرنا مرکز درمان نازایی و ناباروری رویش خراسان جنوبی از سال گذشته به طور غیررسمی افتتاح و تاکنون 1200 نفر در این مرکز ثبت نام کرده اند.
نبود فلوشیپ فوق تخصص نازایی و ناباروری از عمده مشکلات این مرکز بود که در هفتمین سفر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان ( 14 و 15 شهریور ماه جاری) با استقرار پزشک فوق تخصص در این مرکز موافقت شد.
دکتر کاظم قائمی روز دوشنبه در نشست خبری بیان رهاوردهای هفتمین سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید تحول عظیمی در بخش های مختلف بهداشت و درمان استان ایجاد شده که نشان از توجه ویژه دولت و وزیر بهداشت به استان است.
وی گفت: در سفر اخیر وزیر بهداشت به استان حدود چهار میلیارد تومان اعتبار برای تامین تجهیزات پزشکی به استان اختصاص یافت که اکثرا مربوط به شهرستان فردوس است از این محل چهار یا 6 دستگاه مانیتور قلبی در بیمارستان سرایان نصب و راه اندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: همچنین در این سفر مقرر شد از متخصصان زنان که وارد دانشگاه می شوند 2 نفر سهمیه بومی استان خارج از سهمیه برای گذراندن دوره های آموزشی تکمیلی به تهران اعزام و پس از اتمام دوره در خراسان جنوبی مستقر شوند.
وی عنوان کرد: از سه ماه گذشته با خروج فوق تخصص نفرولوژی (کلیه و مجاری ادراری) بیماران دیالیزی با مشکلات متعددی مواجه شدند که از این بابت از مردم عذرخواهی می کنیم اما وزیر بهداشت برای جذب فوق تخصص در این زمینه قول مساعد داد.
قائمی از تاسیس رشته کارشناسی ارشد فناوری سلامت در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر کارشناسی این رشته در فردوس ارایه می شود اما با دستور وزیر بهداشت در 2 سال آینده شاهد راه اندازی کارشناسی ارشد در مرکز استان خواهیم بود.

** تبدیل بیرجند به قطب پزشکی از راه دور
وی به افتتاح مرکز مانیتورینگ دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور وزیر بهداشت اشاره کرد و افزود: در این سفر مقرر شد بیرجند به عنوان قطب پزشکی از راه دور (تله مدیسین) معرفی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: با انجام این اقدام مهم شهرستان های مرزی استان که فاقد پزشک متخصص یا فوق تخصص بوده و مجبور به اعزام برخی بیماران به مرکز استان هستند ساماندهی شده و از نگرانی های آنها کاسته خواهد شد.
وی به دستور وزیر برای راه اندازی رزیدنت( دستیاری پزشکی) رشته های تخصصی چشم پزشکی، پوست و پاتولوژی اشاره کرد و گفت: امید است به زودی با توجه به غنای هیات علمی و زیرساخت هایی که در این دانشگاه فراهم شده دستیار تخصصی در این رشته ها نیز پذیرش شود که به بالا رفتن درجه دانشگاه بسیار کمک خواهد کرد.
پذیرش دانشجوی داروسازی در استان از دیگر دستاوردهای سفر وزیر بهداشت به استان بود که قائمی در این زمینه یادآور شد: موافقت اصولی دانشکده داروسازی استان سال 94 اخذ شد که معمولا از موافقت اصولی تا پذیرش دانشجو سه تا چهار سال فاصله وجود دارد لذا در این سفر برای پذیرش حداقل 20 دانشجو موافقت شد.
وی از پذیرش دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد فیزیولوژی، باکتری شناسی و نانوتکنولوژی در استان خبر داد و افزود: با دستور وزیر بهداشت این رشته های آموزشی سال آینده در دفترچه آزمون سراسری افزوده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: راه اندازی رشته کارشناسی کتابداری در شاخه پزشکی نیز اکنون در استان وجود ندارد که دستور آن داده شد.
وی یکی از مهمترین دستاوردهای سفر وزیر بهداشت به استان را تاسیس مرکز تروما در مرکز استان دانست و اظهار داشت: با توجه به شدت تصادفات در استان راه اندازی تروماسنتر، یکی از ضروریات مهم استان است.

** مجوز احداث مرکز تروما در خراسان جنوبی اخذ شد
قائمی اضافه کرد: پیگیری های لازم برای ایجاد مرکز تروما با حضور وزیر بهداشت انجام شد که در نهایت با ساخت آن موافقت شد.
وی با بیان اینکه مرکز تروما در بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند احداث می شود گفت: تمامی بخش های این بیمارستان به جز بخش روانپزشکی تخلیه و به بیمارستان رازی منتقل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: هیچگونه خللی در ارایه خدمات به مردم ایجاد نخواهد شد و کلینیک ویژه امام رضا (ع) به صورت 24 ساعته فعال خواهد بود.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این مرکز از 2 ماه آینده آغاز می شود و مردم حداقل 2 سال باید سختی بکشند تا این مرکز در بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شود.
قائمی در ادامه یادآور شد: راه اندازی اورژانس شهید آتشدست نهبندان از دیگر اولویت های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.
وی بیان کرد: امکانات پزشکی شهرستان مرزی نهبندان محدود است اما تلاش داریم اورژانس بیمارستان این شهرستان نیز مانند بیرجند و قاین تجهیز، تکمیل و بهسازی و تا قبل از سال به بهره برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: بیمارستان دوم قاین در سفر وزیر بهداشت به استان قرار بود کلنگ زنی شود که به دلیل مشخص نبودن زمین به وقت دیگری موکول شد.
وی ادامه داد: این بیمارستان ردیف بودجه مستقل دریافت کرده است و تمام اقدامات اولیه آن انجام شده که با تعیین زمان مناسب عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: بیمارستان نیمه تمام شهرستان خوسف نیز تا پایان سال 98 یا سه ماه اول سال 99 به بهره برداری کامل خواهد رسید.
7557 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.