شاید شما هم دیشب در جریان مشاهده جسمی نورانی در آسمان کشورمان قرار گرفته باشید.

به گزارش جی پلاس، امروز مدیر انجمن نجوم اهواز با بیان اینکه این جسم نورانی که مردم در آسمان مشاهده کردند بشقاب پرنده و یا موجود غیر طبیعی نبوده، اظهار کرد که درو اقع شی مشاهده شده تخلیه سوخت یک موشک در فضا بوده است. 


خسرو جعفری زاده در خصوص شایعه مشاهده یک بشقاب پرنده در آسمان شهر پاوه اظهار داشت وقتی یک موشک به فضا پرتاب می شود لازم است که به دلایلی سوخت خود را تخلیه کند و برخی مواقع هم دلیل این تخلیه مشکلات فنی است. وی اظهار کرد که هنوز نوع موشک اعلام نشده اما نگاه ها به سوی موشک فالکون 9 است.

جعفری زاده خاطر نشان کرد:

 

مردم ما به دلیل اینکه این علائم را در آسمان می بینند و برایشان جالب است شایعاتی را می سازند و این نورها را به اشکال مختلف همچون موجود فضایی و بشقاب پرنده می بینند. موارد زیادی در ایران بوده و به خصوص در مرزهای کشور که باید برای این عزیزان آگاهی رسانی شود. مورد شب گذشته نیز تخلیه سوخت یک موشک بوده که چون در حال حرکت بوده و در افق غربی و پایین سیاره زهره هم دیده شده به شکل یک جسم نورانی مشاهده شده است.

 

 

به گفته جعفری زاده، از نظر علمی موشک در فضا سوخت خود را تخلیه کرده و به صورت یک هاله ای دیده می شود که تصور برخی بر وجود موجودات فضایی است. این هاله در اثر بازتاب نور خورشید دیده می شود.

 

مدیر انجمن نجوم اهواز اظهار داشت:
 

 

ارتفاع موشک بالای 200 کیلومتر از زمین بوده و حین تخلیه سوخت، نور خورشید را بازتاب داده به همین دلیل آن را به صورت جسمی نورانی می بینیم؛ و گرنه سوخت یک موشک از خود نوری ندارد. این اتفاقات در طول سال زیاد دیده می شود و به دلیل اینکه سوخت موشک به صورت متراکم در فضا مانده بود و بازتاب نور خورشید به سوخت موشک زیاد بوده به همین دلیل به شکل یک جسم نورانی در آسمان دیده شده است.قدر یا نور ظاهری سوخت این موشک برابر با منفی 6 بوده و این موضوع نظر بسیاری را به خود جلب کرده است.

 

وی افزود که این اتفاق از همه جای ایران قابل مشاهده بوده است و از تمامی مردم عزیز درخواست می شود که به شایعات توجهی نکنند و از منابع معتبر علمی خبرهای خود را تهیه کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.