مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: قیمت مصوب هر کیلوگرم هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی ۵۲ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان ۷۳ هزار تومان تعیین شده است که نرخ مناسبی است و باید تولیدکنندگان و بازار از این قیمت تبعیت کنند.

جی پلاس؛ ایرنا نوشت: مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اعلام اینکه برای خردادماه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که بیش از نیاز کشور است، گفت: این اقدام ترمز افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار خواهد بود و با اقدامات دولت، بخش خصوصی و تشدید نظارت‌ها، قیمت این محصول کاهش می‌یابد.

«محمدعلی کمالی» در خصوص وضعیت بازار مرغ و تداوم گران‌فروشی این محصول در بازار افزود: مرغ مورد نیاز کشور تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم به طوری که مرغ گرم و مرغ منجمد در بازار عرضه می‌شود.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، علت گرانی گوشت مرغ را در بازار همچنان بالا بودن نرخ جوجه یکروزه توسط برخی شرکت‌ها ناشی از رفتار هیجانی تولیدکنندگان مرغ گوشتی دانست و اظهار داشت: هنوز آثار حذف گله‌های مادر و تولکی که در ماهای پایانی سال گذشته رخ داد، دیده می‌شود.

کاهش قیمت جوجه یکروزه با افزایش تولید

وی تصریح کرد: کماکان قیمت جوجه یکروزه به خصوص سویه‌های وارداتی با نرخ‌های ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان به فروش می‌رسد که این امر مشکل اصلی واحدهای تولیدی پرورش مرغ گوشتی استT البته دولت برای حمایت از تولیدکننده مرغ گوشتی و مصرف‌کننده مجوز واردات تخم مرغ نطفه‌دار را صادر کرد و اکنون تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار وارداتی در دستگاه‌ها قرار دارند که با افزایش تولید جوجه یکروزه قیمت‌ها روند کاهشی به خود می‌گیرد.

کمالی گفت: طبق گزارش‌های موجود، مجوز واردات حدود ۲۰ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار صادر شده که بخشی وارد شده و بخشی دیگر نیز وارد کشور خواهد شد.

وی اضافه کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی به طور میانگین بین ۵۹ تا ۶۰ هزار تومان است البته در برخی استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان و خوزستان ممکن است بیش از ۶۰ هزار تومان نیز به فروش برسد که با اقدامات دولت و بخش خصوصی و تشدید نظارت‌ها این نرخ کاهش می‌یابد.

قیمت مصوب گوشت مرغ، مناسب است

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: قیمت مصوب هر کیلوگرم هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی ۵۲ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان ۷۳ هزار تومان تعیین شده است که نرخ مناسبی است و باید تولیدکنندگان و بازار از این قیمت تبعیت کنند.

کمالی با بیان اینکه پس از هر گرانی یا ارزانی محصولی متعادل شدن بازار زمان بر است تصریح کرد: در اردیبهشت ماه بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته است که با ورود آن به بازار ترمز گرانی کشیده و قیمت‌ها متعادل می‌شود.

وی گفت: برای خردادماه نیز ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که بیش از نیاز داخلی است؛ بنابراین طی توافقی قرار است ۱۰ میلیون قطعه مازاد صادر و یا توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور خریداری شود.

اکنون قیمت گوشت مرغ توسط برخی واحدهای عمده فروشی و خرده فروشی با نرخ مصوب ۷۳ هزار تومان به فروش می‌رسد و برخی خرده فروشی‌ها نیز این محصول را کیلویی بین ۸۵ تا ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند که این اقدام آنها گران‌فروشی محسوب می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.