تحقیقات اولیه نشان داد که خریداران در دوران قرنطینه هزینه برای غذاهای آماده را کاهش داده و میوه و صیفیجات بیشتری خریداری کرده و به مصرف غذاهای سالمتر روی آوردهاند.
به گزارش جی پلاس؛ بررسی انجام گرفته از حدود ۱۱ هزار خریدار در ۱۱ کشور نشان داد که مردم پس از این که ناچار شدند در خانه بمانند دستورهای غذایی جدیدی را امتحان کردند و غذای کمتری دور ریختند.
به گفته شارلوت دو بیکر که این مطالعه را در دانشگاه آنتورپ بلژیک هماهنگ کرده، در بحبوحه قرنطینه مردم غذای سالمتری مصرف کرده، غذای خودشان را تهیه کرده و میوه و صیفیجات بیشتری مصرف میکنند.
با دورکاری و پختن غذا در خانه، مصرف کنندگان خرید غذاهای مایکرووی در همه کشورهای مورد بررسی شامل استرالیا، بلژیک، شیلی، اوگاندا، هلند، فرانسه، اتریش، یونان، کانادا، برزیل و ایرلند را کاهش دادند.
در حدود نیمی از کشورهای مورد بررسی، مصرف کنندگان اسنکهای شور و شیرین کمتری خریداری کردند اما مجموع فروش این مواد ثابت بود.
به گفته د. بیکر که ریاست گروه تحقیقاتی غذا و رسانه FOOMS در دانشگاه آنتورپ را برعهده دارد، مصرف مواد غذایی چرب، شور و شیرین معمولا زمانی که مردم تحت استرس هستند، افزایش پیدا میکند اما در دوران پاندمی ویروس کرونا مردم در بسیاری از کشورها با پختن غذاهای لذیذ به این مسئله واکنش نشان دادند. به عنوان مثال شیلی شاهد کاهش قابل توجه فروش اسنکها و افزایش فروش آرد و خمیر مایه بود.
اما در دوران پاندمی، مصرف گوشت، ماهی و نوشیدنیهای الکلی ثابت ماند.
این نظرسنجی بر پایه پاسخهای آنلاین داوطلبانه ۶۷۰۰ نفر از بلژیک در فاصله ۱۷ آوریل تا هفتم مه انجام شد و سپس به مصرف کنندگان در ۲۵ کشور گسترش یافت و نتایج نهایی آنها تا پایان ژوئن منتشر خواهد شد.
بر اساس گزارش رویترز، به گفته دو بیکر، یافتههای مقدماتی ترندهای واضحی را نشان داده که بعید است با دادههای جدید تغییر کنند زیرا این پاندمی توجه مردم را به غذا و گزینههای سالمتر جلب کرده ست.