برخی افراد که به بیماری های زمینه ای دچار هستند، با تشخیص پزشک از روزه داری پرهیز کنند.

به گزارش جی پلاس، پیام فرح بخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی، گفت: با توجه به همزمان شدن ماه مبارک رمضان و اپیدمی ویروس کرونا، شرایط خاصی برای افراد پیش آمده است که توصیه می‌شود گروه‌هایی که در ادامه بیان می‌کنیم از روزه داری در این ماه مبارک پرهیز کنند. همچنین تمام افراد کمتر از ۶۵ سال با رعایت موارد بهداشتی تغذیه‌ای می‌توانند نسبت به روزه داری اقدام کنند.

 

فرح بخش اظهار کرد: افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند، توصیه می‌شود حداقل ۶ هفته پس از بهبودی اقدام به روزه داری نکنند.

او ادامه داد: در دوران بارداری و ۶ ماهه اول شیر دهی، روزه داری توصیه نمی‌شود. ۶ ماه پس از آغاز دوران شیردهی در صورتی که مادر کاهش وزن و احساس ضعف نداشته باشد؛ با نظر پزشک متخصص می‌تواند برای روزه اقدام کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افراد تاکید کرد: بیماران دارای فشار خون بالا در صورتی مجاز به روزه گرفتن هستند که با نظر پزشک متخصص، فشار خون‌شان نرمال و تحت کنترل باشد. همچنین مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی اگر مجبور به استفاده دارو در طول روز هستند و روزه سیستم قلبی آن‌ها را با خطر رو به رو می‌کند، اجازه روزه داری ندارند.

فرح بخش در ادامه افزود: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی اگر دیالیز می‌شوند اجازه روزه داری ندارند و  سایر این بیماران حتما باید با نظر پزشک معالج اقدام به روزه داری کنند. همچنین بیمارانی که تحت عمل پیوند اعضا قرار گرفته‌اند، اجازه روزه داری ندارند؛ اما روزه گرفتن برای افرادی که فقط پیوند قرنیه انجام داده اند، بلامانع است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی روزه داری
  • کدخبر: 1423951
  • منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.