مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال ‌احمر اعلام کرد که برای حدود پنج ماه آینده ذخیره دارویی فراهم شده است.

به گزارش جی پلاس، فرجی با اشاره به اینکه سازمان تدارکات پزشکی در یکسال گذشته به ثبات نسبی رسیده است، افزود: بر این اساس فروش داروخانه‌ها بیش از ۳۴ درصد افزایش یافت و تدابیری در نظر گرفته شد تا ۵ ماه آینده نیاز دارویی مردم ذخیره شود. از این رو موفق شدیم حدود ۱۲۰ میلیارد تومان دارو تأمین کنیم و برای این منظور فضای انبار داروخانه مرکزی را از ۱۷۰ به ۶۵۰ متر افزایش دادیم تا داروها را برای چند ماه بیماران انبار کنیم.


وی با اشاره به بهبود و توسعه فضای داروخانه و افزایش ۳۰ درصدی میزان مراجعات، گفت: همچنین در حال توسعه فضای داروخانه و بازسازی آن هستیم تا خدمت‌رسانی به بیماران را بیشتر کنیم و پیش‌بینی می‌شود تا ۲ ماه آینده این فضا آماده شود.

به گفته فرجی در سال گذشته ۳۶ میلیارد تومان واردات دارویی فوریتی و تک‌نسخه‌ای انجام شده که از این طریق سبد دارویی داروخانه هلال‌ احمر کامل‌تر شده است.


مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر  با بیان اینکه متولی تأمین داروهای تک‌نسخه‌ای در حال حاضر فقط سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر و شرکت بازرگانی سها کیش است، گفت: با ساز و کاری که در داروخانه هلال احمر و وزارت بهداشت و درمان در نظر گرفته شد، روال خوبی برای تامین داروهای تک‌نسخه‌ای در داروخانه لحاظ شده است.


فرجی همچنین به اقدامات هلال احمر برای دسترسی سریعتر بیماران به دارو اشاره کرد گفت: با توجه به لزوم تأیید اصالت دارو در داروخانه، شاهد ازدحام و طولانی شدن زمان تحویل دارو به بیماران بودیم و لذا به دستور رئیس جمعیت هلال‌احمر، فضای داروخانه را اصلاح و با استقرار نیروی بیشتر برای تایید اصالت دارو و همچنین با درنظر گرفتن میز خدمت به روند تحویل دارو به بیماران و مراجعین سرعت بخشیده شد. همچنین ادغام داروخانه تک‌نسخه‌ای و مرکزی موجب شد تا از پراکندگی و رفت و آمدهای زائد و سردرگمی بیماران جلوگیری شود. به علاوه فضای بسیار مناسب و با امکانات رفاهی  برای دفاتر بیمه آماده شد تا بیماران برای تایید نسخ با مشکل مواجه نشوند.


وی با اشاره به فعالیت شرکت بازرگانی سها کیش گفت: این شرکت در سال گذشته در زمینه تأمین داروهای خاص و تک نسخه‌ای و همچنین کمبود داروهایی از قبیل وارفارین، روگام برای زنان باردار، آی وی آی جی، آلبومین و گلوکانتیم برای اپیدمی سالک نیز بسیار خوب عمل کرد.


مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر با بیان اینکه شرکت کشت و صنعت فرآوری گیاهان دارویی (سها جیسا) مجدداٌ به سازمان تدارکات تحویل داده شده است، گفت: این شرکت دارای ظرفیت‌های خوب با سوددهی بالا است، اما به علت ضعف در بازاریابی فروش، به اهداف مهم خود دست نیافته و همکاران ما در حال ساماندهی بخش‌های مختلف این شرکت هستند تا به سوددهی برسد.


فرجی با اشاره به همکاری‌های درون گروهی اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و سیاست های اجرایی در هلدینگ، توانسته‌ایم تعاملات شرکت‌های تابعه را بیشتر کنیم؛ به نحوی که شرکت پخش سها هلال در حال حاضر تنها توزیع کننده انواع سرنگ تولیدی در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران و دومین شرکت توزیع کننده داروهای تولیدی شرکت داروسازی سها است. شرکت پخش سها هم از رتبه ۲۲ به رتبه ۱۵ در میان شرکت‌های پخش برتر در کشور در سال ۱۳۹۷ رسیده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.