بهروز مرادی راد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مالکان واحدهای فرسوده روستایی با مراجعه به اداره بنیاد مسکن شهرستان ری از تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی مقاوم سازی با کارمزد چهاد درصد بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه اکثر ساکنان بافت فرسوده روستایی توان مالی نوسازی و احداث مسکن را ندارند، افزود: ارائه تسهیلات نوسازی به مالکان این واحدهای فرسوده می تواند تا حد بسیار زیادی در زمان بروز حوادث غیر مترقبه مانند زلزله و سیل جلوی خسارت های مادی و معنوی را بگیرد.

مرادی راد تجمیع واحدهای مسکونی روستایی فرسوده را یکی از بهترین روش های نوسازی عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه بسیاری از مالکان این واحدها مخالف تجمیع هستند و همین امر کار بازسازی و نوسازی بافت فرسوده را سخت کرده است.

وی ادامه داد: ارائه تسهیلات نوسازی از آنجایی که مورد استقبال ساکنان روستاهای شهرستان قرار گرفته است، راهکاری مناسب برای بهسازی بافت فرسوده روستایی محسوب می شود که هم اکنون در حال اجرا است.

مرادی در ادامه به ساخت یک هزار واحد مسکونی شهری در قالب «طرح اقدام ملی» در شهرستان ری اشاره کرد و افزود: این طرح که برای ساکنان بخش های زیر پنج هزار نفر برنامه ریزی شده است، هم اکنون در بخش های کهریزک، باقرشهر و حسن آباد فشافویه در حال اجرا است.

وی ابراز کرد: تسهیلات خرید مسکن ۷۵۰ میلیون تا یک میلیارد ریالی در «طرح اقدام ملی» برای متقاضیان تدارک دیده شده است تا اقشار کمتر برخوردار به راحتی صاحب مسکن شوند.

رییس بنیاد مسکن ری افزود: واحدهای مسکونی این طرح تا ۲ سال آینده به متقاضیان تحویل داده خواهد شد، با واگذاری این واحدها امیدواریم عرضه و تقاضای مسکن در جنوب تهران به حالت نرمال برسد و جلوی گرانی بیش از حد مسکن نیز گرفته شود.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.

/۶۰۰۳/۷۲۴۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.