به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین عصر یکشنبه با حضور سعید اوحدی رئیس، سیدعلیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمدرضا سنگری نویسنده و پژوهشگر، زهرا پناهی روا همسر سردار شهید علی چیت سازیان، محمدمیثم میثمی مدیر فرهنگی هنری منطقه 7 و رئیس فرهنگسرای اندیشه و جمعی از شخصیت های فرهنگی هنری از حمید حسام، احمد بابایی، قاسم صرافان و میلاد عرفان پور تجلیل شد.
سنگری در این آیین با گرامی داشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهارداشت: شهید مرتضی مطهری ویژگی های حضرت امام خمینی(ره)؛ ایمان راسخ به خدا، ایمان به سخن، ایمان به هدف و ایمان به مسیر را در پیروزی نهضت ایشان موثر می دانست و من ویژگی دیگری را هم اضافه می‌کنم که آن ایمان به مردم و جامعه بود، امام راحل مردم را باور داشت و با آنها زیست کرد.
این نویسنده و پژوهشگر با مقایسه وضعیت نشر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی گفت: با توجه به آمار سال 97، تاکنون 31 میلیارد و 63میلیون مجموعه شمارگان کتاب و بیش از 3میلیون و 650 هزار جلد کتاب منتشر شده است.
وی افزود: از این تعداد، بیش از 25هزار جلد کتاب در حوزه ادبیات منتشر شده که این آمار با 410 سال تاریخ ادبی ایران معادل است و به این معنا که در طول این 40 سال بیش از 400 سال گذشته ایران ما تولید ادبی داشته ایم و ادبیات امروز، ادبیاتی که در انقلاب شکفته شده، قابل قیاس با گذشته ما نیست.
سنگری با اشاره به نقش تاثیرگذار بانوان در عرصه ادبیات اظهارداشت: بانوان از آقایان پیشی گرفته اند و شاهد چهره های شاخصی در حوزه خاطره نگاری، زندگی نامه نویسی هستیم، در عرصه شعر، 400 مجموعه شعر متعلق به بانوان است و اینها محصول و رهاورد انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه ادبیات امروز در مقایسه با قبل از انقلاب، ادبیاتی شکفته، امیدوار است، گفت: حمید حسام یکی از چهره های شاخص ادبیات پس از انقلاب دارای قلمی روان، فصیح و بلیغ است و «آب هرگز نمی میرد» خاطرات سردار جانباز میرزامحمد سُلگی فرمانده‌ گردان حضرت ابوالفضل(ع) لشکر انصارالحسین(ع) استان همدان، «غواصان بوی نعنا می دهند» و «سفر به روایت سرفه ها: سفرنامه هیروشیما» از جمله آثار این نویسنده است.
این نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه احمد بابایی از قصیده به عنوان بابی جدید برای بارورکردن شعر امروز بهره برده است، افزود: قاسم صرفان از پهلوانان شعر آیینی است و شعر آییئی را به تلفیقی از حماسه و تغزل رسانده و این ویژگی ستودنی است همچنین این شاعر وجود خود را در ستایش اهل بیت(ع) صرف کرده است.
سنگری ادامه داد: میلاد عرفان پور هم از شاعران نسل دوم و سوم انقلاب در شکفتگی رباعی در روزگار امروز تاثیرگذار بوده و اشعار او مورد تحسین رهبری است.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این آیین با بیان اینکه به برکت خون شهدا و ایثارگران امروز به قله چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رسیده ایم، اظهارداشت: این سازمان امسال با هدف تجلیل از دستاوردها و رویش های انقلاب در عرصه های فرهنگی، هنری، رسانه، قرآن و معارف اسلامی، ایثار و شهادت، علم و فناوری، جوانان، اقتصاد و تولید ملی و بانوان ویژه برنامه فصل رویش را برگزار می کند.
وی با اشاره به اینکه در عرصه ادبیات در طول 40 سال شاهد تحولات و دستاوردهای قابل توجهی بوده ایم، گفت: زیباترین و خالص ترین نوع هنر، ادبیات و شعر است که بدون هیچ واسطه ای بیان می‌ شود و شعری که در مقام حکمت باشد باید ارج نهیم.
اوحدی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ایران اکنون قدرت منطقه است، افزود: این عزت و عظمت به برکت وجود امام راحل و رهبر انقلاب و جانفشانی و ایثار و از خودگذشتگی جوانان ما است و هر جا ایران حضور دارد از موضع قدرت و عزت که حاصل انقلاب است سخن می گوید.
تهرام/7245//6139
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.