به گزارش ایرنا، در نظام های حکومتی مردم سالار مشارکت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت خود از طریق برگزاری انتخابات است زیرا کم هزینه ترین و آرام ترین شیوه برای انتقال قدرت است.
کشورهایی که در آنها انتخابات برگزار می شود نمودی از تمدن، اعتقاد به نظر و خواست مردم دارند و نقش انتخابات در ثبات و امنیت این کشور نیز برجسته و اساسی است چون افرادی که از انتخابات حاکم می شوند از نگاه و تحلیل های مردم می گذرند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران همه امور حتی استقرار نظام جمهوری اسلامی براساس رای مردم بنا نهاده شده و نقش آرای عمومی در تعیین سرنوشت سیاسی که از ویژگی های نظام دموکراسی است، بخوبی نقش خود را در 37 سال عمر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایفا کرده است.
در جمهوری اسلامی ایران همه ارکان نظام از رهبری گرفته تا اعضای شورای اسلامی شهر و روستا مستقیم با غیر مستقیم از طریق انتخابات و آرای مردم انتخاب می شوند که در این بین رئیس جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت مستقیم بر سر کار می آیند.
هم اکنون که کمتر از دوهفته تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در کشور مانده و بیش از دو هفته از تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری سپری شده بیشتر مردم از طریق برگزاری نشست های سخنرانی و پرسش و پاسخ، تبلیغات در فضای مجازی، اطلاع رسانی خبرگزاری ها، نشریات و رسانه ها، مناظره ها و برنامه های تلویزیونی و رادیویی با دیدگاه ها و برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری آشنا شده اند.
در این ارتباط خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) نیز با برگزاری میزگردهای متعدد در سراسر کشور و دعوت از صاحبنظران، کارشناسان سیاسی، استادان دانشگاهها، دانشجویان و نمایندگان احزاب و رسانه ها گام به گام برای فراهم کردن زمینه حضور حداکثری مردم و برگزاری انتخاباتی با نشاط و سالم در دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تلاش فراوانی انجام داده است.
ایرنا مرکز بوشهر در دومین میزگرد خود با دعوت از مدیران مسئول نشریات این استان روند تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را بویژه پس از برگزاری دو مناظره و دیگر برنامه های تلویزیونی و رادیویی نامزدها بررسی کرده است.
در این میزگرد علی احمدی مدیر مسئول هفته نامه اصلاح طلب خلیج فارس، نصرالله شفیعی صاحب امتیاز هفته نامه اصولگرای دریای جنوب، رضا معتمد مدیرمسئول هفته نامه اصلاح طلب پیغام و سید حسین مسوی یکی از فعالان رسانه ای اصولگرا در استان بوشهر درباره روند تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به اظهار نظر پرداخته اند.
مدیرمسئول هفته نامه خلیج فارس گفت: نقش آرای عمومی در تعیین سرنوشت سیاسی از ویژگی های نظام دموکراسی است.
علی احمدی افزود: انتخابات ریاست جمهوری نماد دموکراسی است وحضور مردم دراین عرصه مهمترین نمایش عمومی و سیاسی به شمار می رود.
وی درباره روند برنامه های تبلیغاتی نامزدها گفت: بیان کاستی دولتهای گذشته درقالب نقد منصفانه راهگشا است به همین دلیل برای حرکت به سمت جلو نقد باید در دستور کار باشد.
احمدی با بیان اینکه مرز نقد و تخریب باریک است ادامه داد: برخی نقدها صرفه نظر ازاینکه عالمانه و دقیق و یا مخرب است برای خارج کردن رقیب از میدان و کسب آرا استفاده می شود، طوریکه حتی سلامت انتخابات را نیز زیرسئوال می برد.
وی یادآورشد: در کنار موشکافی عملکرد دیگران باید نیم نگاهی نیز به عملکرد خود در زمان تصدی مسئولیت داشته باشیم.
این فعال رسانه ای اصلاح طلب بوشهرگفت:باتوجه به اینکه همه نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در دوران مسئولیت خود با مردم ارتباط داشته اند باید میزان رضایتمندی مردم از رفتار آنها نیز بررسی شود.
احمدی افزود: امروز تمام دنیا و کسانی که در طول انقلاب سعی برمقابله با نظام داشتند، نظاره گر رفتار سیاسی مردم ایران هستندبه همین دلیل هرحرکت اشتباهی از جانب هر کسی می تواند به کلیت نظام صدمه بزند.
احمدی گفت: در این ارتباط همه کاندیداهایی که دل درگرو نظام دارند به نقدها توجه کنند.
وی یادآورشد: با کمال تاسف بسیاری ازنقدها که امروز نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری از وضعیت موجود کشور و شخصیت های نظام انجام می دهند، جنبه تخریبی دارد که این موضوع باعث ضربه زدن به کل نظام است درحالیکه اگر شعار ما حرکت در مسیر امام راحل است هیچگاه چنین تخریب هایی درمسیر بنیانگذار جمهوری اسلامی دیده نمی شود.
وی درباره ارائه برخی و عده های آماری نامزدها بویژه در بخش یارانه ها گفت: دولت مستقر برخاسته از رای عمومی مردم است و باید در مسیر رفاه عمومی کارکند.
احمدی بیان کرد: وعده افزایش یارانه به این معنی است که دولت مستقر می تواند در این بخش اقدام کند ولی این کار را نمی کند و با این کار دولت را دشمن مردم معرفی می کنند.
وی افزود: این افراد تصور روشنی از شرایط اقتصادی و درآمدهای دولتی ندارند و می خواهند از مشکلات اقتصادی مردم رای جمع کنند به همین دلیل نمی توانند وعده کارآمدی و قابل تحققی ارائه دهند.
احمدی درباره تاکید رهبر معظم انقلاب نسبت به توجه نامزدها به نیرو و توان داخلی گفت: بی توجهی به توان داخلی عامل انحطاط حکومت هاست از طرفی تعامل با دنیا نیز باید مورد توجه باشد.
وی گفت: با توجه به توانمندیهای کشور در بخش منابع و نیروی انسانی باید زمینه شکوفا کردن این توانمندی ها فراهم شود براین اساس تعامل با تکیه برداشته ها با دنیا باید مورد توجه نامزدها باشد.
وی درباره عملکرد فضای مجازی در تبلیغات انتخاباتی نامزدها گفت: فضای مجازی فرصت خوب و موثری برای اطلاع رسانی است اما امروز از این فضا بخوبی استفاده نمی شود این درحالی است که برخی کاندیداها از آن برای تخریب، توهین و افترا استفاده می کنند.
صاحب امتیاز هفته نامه دریای جنوب دراستان بوشهرگفت:انتخابات مشارکت مستقیم مردم و از مشخصه های نظام مردم سالاری است و حضور پرشور مردم در تعیین سرنوشت خود مهم و اساسی است.
نصرالله شفیعی افزود: حضور و مشارکت بالای مردم بیانگر این است که مردم ایران پس از 37 سال از عمر انقلاب هنوز پشتیبان نظام هستند و این حضور می تواند خط دفاعی محکمی برای کشور در مقابل هر گونه تجاوز و توطئه دشمن ایجاد کند.
وی بیان کرد: همچنین مشارکت مردم در انتخابات باعث ارتقا و تقویت جایگاه بین المللی جمهوری اسلامی و موجب اقتدار کشور می شود.
شفیعی گفت: برخی از کشورهایی که دارای حکومت های مستبد و پادشاهی هستند اراده و قدرت تصمیم گیری ندارند این درحالی است که در کشوری مانند ایران که نظام حاکم برآن برمبنای اراده مردم و دولت ها نیز با رای و نظر مردم انتخاب می شوند از وجهه خوبی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه انتخابات باعث ایجاد شور و نشاط در جامعه می شود، یادآور شد: مردم دراین شرایط بعنوان تصمیم گیرندگان واقعی باید با بهترین گزینش آینده کشور را رقم بزنند.
شفیعی در باره وعده های نامزدهای انتخابات گفت: مردم ایران بیدارند و تجربه کاندیداهای مختلفی که به وعده های خود عمل نکردند را دارند به همین دلیل نامزدهای انتخابات از دادن وعده های پوچ و غیر واقعی که باعث کاهش آرای مردم می شود، خودداری کنند.
این فعال رسانه ای بیان کرد: هرچند انتخابات نوعی رقابت است ولی این همه پرسی باید برای حفظ نظام جمهوری اسلامی بعنوان نماد وحدت و انسجام ملت ایران باشد.
شفیعی درباره تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه نامزدها برای حل مشکلات نگاه به بیرون نداشته باشند اظهار کرد: براین اساس نگاه هریک ازنامزدهای انتخابات باید به توان داخلی کشور باشد.
وی بیان کرد: دشمن به دنبال دستیابی به منافع خود در کشورهای هدف است وبرهمین اساس هیچگاه دل برای ما نمی سوزاند.
شفیعی افزود:وجود نگاههای منفعلانه و سازش کارانه دل قدرتهای زورگو را نسبت به ملت ایران به رحم نمی آورد و به پیشرفت نمی رساند.
وی تاکید کرد: وجود برخی نگاه های سازش کارانه از سوی برخی نامزدها برای رسیدن به توسعه و پیشرفت نگاهی عقیم و نادرست است.
شفیعی گفت: اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب نیز فقط با نگاه به درون است که در صورت استفاده از ظرفیت ها و توان داخلی می توان به پیشرفت رسید.
وی تاکید کرد: هرکاندیدایی بدون توجه به ظرفیت های داخلی کشور نگاهش به برون باشد، نماینده خوبی برای مردم نیست.
این فعال رسانه ای گفت: در نقدهایی که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انجام می دهند باید از تخریب دوری کرد و با نقد منصفانه از فرصت موجود برای ارائه و معرفی برنامه های کاندیداها استفاده شود.
وی افزود: کاندیداها نسبت به رقیبان خود نگاهی تحلیلی و نقادانه داشته باشند و از هر نوع تخریب و توهین نسبت به هم بپرهیزند.
شفیعی در باره فضای مجازی گفت: با بودن فضای مجازی و نبود نظارت درست براین فضا روزانه صدها خبر با هدف تخریب کاندیداها منتشر می شود و این امر باعث ترویج فرهنگ تهمت، شایعه و عادی شدن این نوع رفتارهای غلط در اذهان عمومی می شود.
وی ادامه داد: ترویج شیوه تخریب درجامعه باعث می شود برخی ها تخریب و توهین به دیگران را پله ترقی خود بدانند.
روزنامه نگار و مدیرمسئول هفته نامه پیغام نیز گفت: انتخابات و حضور مردم برای تعیین سرنوشت کم هزینه ترین و آرام ترین شیوه برای انتقال قدرت است.
رضا معتمد افزود:کشورهایی که در آنها انتخابات برگزار می شود نمودی از تمدن، اعتقاد به نظر و خواست مردم دارند.
معتمد افزود: همچنین جهان نیز متمایل به کشورهایی است که از نوعی مردم سالاری و حاکمیت اراده مردم برخوردار باشند.
وی یادآورشد: درکشورهایی که انتخابات برگزار می شود به دلیل اینکه مردم خود را در حاکمیت شریک می دانند خواسته ها را به صورت مسالمت آمیز و منطقی تری بیان می کنند بنابراین کشورهایی که درآن انتخابات سالم و واقعی برگزار می شود کشورهای امن تری برای زندگی و تداوم حیات حاکمیت هستند.
وی گفت: درانتخابات عده ای از نامزدها برنامه مشخص و عملی ندارند و برپایه تخریب دولت حاکم ورود می کنند.
این فعال رسانه ای افزود: هرچند نقد از دولت مستقر طبیعی است اما نباید هدف تخریب باشد.
وی تاکید کرد: برخی از کاندیداها دربرنامه های تبلیغاتی خود با دادن برخی وعده ها و آمارهای غیرمنطقی و غیرقابل تحقق به دلیل منابع مالی محدود دولت، به شعور مردم توهین می کنند.
معتمد افزود: هرچند مردم خود آگاهند وبا تحلیل وعده های نامزدها به توخالی بودن برخی شعارها پی می برند اما نادیده گرفتن دستاوردهای دولت مستقر و دلسرد کردن مردم نسبت به کارهای انجام شده کار درستی نیست.
وی در باره فضای مجازی گفت: در کنار تمام خوبی ها و نتایج مثبت به دست آمده از فضای مجازی ولی اخبار و اطلاعات در این محیط بدون اینکه از فیلتر تصحیح کننده ای عبور کند در اختیار مردم قرار می گیرد.
معتمد افزود: در این شرایط برخی از نامزدها به جای استفاده صحیح و بجا از فضای مجازی اقدام به تخریب و نقدهای غیرمنصفانه ای که نتیجه چندانی هم برای آنها ندارد می کنند.
وی اظهار کرد: این گونه رفتارها باعث از بین رفتن اخلاق، ترویج بی اخلاقی و کینه در جامعه می شود در حالی که هدف از برگزاری انتخابات رسیدن به وحدت و انسجام است.
معتمد، درباره توصیه رهبرمعظم انقلاب به کاندیداها که برای حل مشکلات نگاه به بیرون نداشته باشند گفت: براساس نگاه رهبر معظم انقلاب باید به توان داخلی خود تکیه کنیم.
وی افزود: توجه به توانمندیها و استعدادهای داخلی و حفظ منافع ملی از مواردی است که نامزدها باید آن را مورد توجه قرار دهند.
معتمد اظهار کرد: برای رسیدن به توسعه ضمن توجه به توانمندیهای داخلی باید از هر نوع وابستگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به یک قدرت خاص دوری کرد.
یکی دیگر از فعالان رسانه ای اصولگرا در بوشهر نیز با اشاره به انتخابات پیش رو و اهمیت حضور مردم در این همه پرسی گفت: در شرایطی که دشمن با بنگاههای خبرپراکنی خود به مانعی برای حماسه آفرینی مردم کشور تبدیل شده اند رویدادهایی مهمی مانند انتخابات فرصتی است تا مردم با مشارکتی حداکثری 'آری' مجددی به انقلاب اسلامی بگویند.
سید حسین موسوی افزود: انتخابات برگ زرینی در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی است و این روز تداعی کننده پیمان مجدد مردم انقلابی ایران اسلامی است که با حضور خود سندی ماندگار از پایبندی به آرمان های انقلاب را در تاریخ به ثبت می رساندند.
این فعال رسانه ای با بیان اینکه حضور پرشور مردم در این همه پرسی یاس و نا امیدی دشمن را به همراه دارد اظهار کرد: رای هر فردی افزایش اقتدار نظام جمهوری اسلامی، تاثیر در تصمیم های کلان کشوری و حفظ استقلال و ثبات کشور را در بردارد از این رو مردم یکی از ارکان مهم این انقلاب را شکل می دهند و حضورشان باعث تقویت نظام می شود.
موسوی گفت: زمانی اتکای کشور به بیرون از مرزها و کشورهای استکباری بود اما با پیروزی انقلاب و برگزاری نخستین دوره انتخابات، توسعه کشور شکل تازه ای به خود گرفت و حرکت رو به رشد آن آغاز شد.
وی درباره سخنان رهبر معظم انقلاب خطاب به نامزدهای ریاست جمهوری گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید بر موضوع اقتصاد مقاومتی است، بدین معنا که دولت به عنوان قوه مجریه از توان و ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات کشور بویژه در عرصه اقتصاد استفاده کند.
این فعال رسانه ای یادآورشد: تنها راه علاج بسیاری از مشکلات کشور بویژه موضوع بیکاری و اشتغال توجه به تولید داخلی با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی درون کشور است به همین دلیل یکی از مسائل اساسی که یک رئیس جمهوری باید بدان پایبند باشد موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها راه درمان وضعیت اقتصادی است.
وی اضافه کرد: نگاه به بیرون از مرز کفه ترازو واردات را بر صادرات سنگین تر خواهد کرد و ضربه سنگینی را می تواند به تولید ملی وارد کند و از جهتی موجب افزایش بیکاری در جامعه می شود.
موسوی باتوجه به انتخابات پیش رو با اشاره به تخریب ها و توهین های صورت گرفته در فضای مجازی گفت: رعایت اخلاق و تقوای سیاسی از سوی افراد و حزبهای مختلف در تبلیغ کاندیدای مورد اعتماد خود از مهمترین مواردی است که در صحنه انتخابات باید به چشم بیاید.
وی فضای مجازی را فرصتی برای تبادل نظر و بصیرت افزایی عنوان کرد و افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب فضای مجازی یک نعمت است، به همین دلیل نباید این فرصت را به تهدید و یا نقمت و ابزاری برای دعواها، جدال های سیاسی و بهره برداری های افراد فرصت طلب بیرون مرزها تبدیل کرد.
موسوی بیان کرد: نقدها بر اساس واقعیت موجود در جامعه بیان شود، چراکه بیان واقعیت ها می تواند مردم را در انتخابات بهتر کمک کند.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت ماه جاری همزمان درسراسر کشور برگزار می شود.
تبلیغات انتخاباتی 6 نامزد ریاست جمهوری تا ساعت 8 صبح روز 28 اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.
6047/6043**خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
کشورهایی که در آنها انتخابات برگزار می شود نمودی از تمدن، اعتقاد به نظر و خواست مردم دارند و نقش انتخابات در ثبات و امنیت این کشور نیز برجسته و اساسی است چون افرادی که از انتخابات حاکم می شوند از نگاه و تحلیل های مردم می گذرند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران همه امور حتی استقرار نظام جمهوری اسلامی براساس رای مردم بنا نهاده شده و نقش آرای عمومی در تعیین سرنوشت سیاسی که از ویژگی های نظام دموکراسی است، بخوبی نقش خود را در 37 سال عمر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایفا کرده است.
در جمهوری اسلامی ایران همه ارکان نظام از رهبری گرفته تا اعضای شورای اسلامی شهر و روستا مستقیم با غیر مستقیم از طریق انتخابات و آرای مردم انتخاب می شوند که در این بین رئیس جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت مستقیم بر سر کار می آیند.
هم اکنون که کمتر از دوهفته تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در کشور مانده و بیش از دو هفته از تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری سپری شده بیشتر مردم از طریق برگزاری نشست های سخنرانی و پرسش و پاسخ، تبلیغات در فضای مجازی، اطلاع رسانی خبرگزاری ها، نشریات و رسانه ها، مناظره ها و برنامه های تلویزیونی و رادیویی با دیدگاه ها و برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری آشنا شده اند.
در این ارتباط خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) نیز با برگزاری میزگردهای متعدد در سراسر کشور و دعوت از صاحبنظران، کارشناسان سیاسی، استادان دانشگاهها، دانشجویان و نمایندگان احزاب و رسانه ها گام به گام برای فراهم کردن زمینه حضور حداکثری مردم و برگزاری انتخاباتی با نشاط و سالم در دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تلاش فراوانی انجام داده است.
ایرنا مرکز بوشهر در دومین میزگرد خود با دعوت از مدیران مسئول نشریات این استان روند تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را بویژه پس از برگزاری دو مناظره و دیگر برنامه های تلویزیونی و رادیویی نامزدها بررسی کرده است.
در این میزگرد علی احمدی مدیر مسئول هفته نامه اصلاح طلب خلیج فارس، نصرالله شفیعی صاحب امتیاز هفته نامه اصولگرای دریای جنوب، رضا معتمد مدیرمسئول هفته نامه اصلاح طلب پیغام و سید حسین مسوی یکی از فعالان رسانه ای اصولگرا در استان بوشهر درباره روند تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به اظهار نظر پرداخته اند.
مدیرمسئول هفته نامه خلیج فارس گفت: نقش آرای عمومی در تعیین سرنوشت سیاسی از ویژگی های نظام دموکراسی است.
علی احمدی افزود: انتخابات ریاست جمهوری نماد دموکراسی است وحضور مردم دراین عرصه مهمترین نمایش عمومی و سیاسی به شمار می رود.
وی درباره روند برنامه های تبلیغاتی نامزدها گفت: بیان کاستی دولتهای گذشته درقالب نقد منصفانه راهگشا است به همین دلیل برای حرکت به سمت جلو نقد باید در دستور کار باشد.
احمدی با بیان اینکه مرز نقد و تخریب باریک است ادامه داد: برخی نقدها صرفه نظر ازاینکه عالمانه و دقیق و یا مخرب است برای خارج کردن رقیب از میدان و کسب آرا استفاده می شود، طوریکه حتی سلامت انتخابات را نیز زیرسئوال می برد.
وی یادآورشد: در کنار موشکافی عملکرد دیگران باید نیم نگاهی نیز به عملکرد خود در زمان تصدی مسئولیت داشته باشیم.
این فعال رسانه ای اصلاح طلب بوشهرگفت:باتوجه به اینکه همه نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در دوران مسئولیت خود با مردم ارتباط داشته اند باید میزان رضایتمندی مردم از رفتار آنها نیز بررسی شود.
احمدی افزود: امروز تمام دنیا و کسانی که در طول انقلاب سعی برمقابله با نظام داشتند، نظاره گر رفتار سیاسی مردم ایران هستندبه همین دلیل هرحرکت اشتباهی از جانب هر کسی می تواند به کلیت نظام صدمه بزند.
احمدی گفت: در این ارتباط همه کاندیداهایی که دل درگرو نظام دارند به نقدها توجه کنند.
وی یادآورشد: با کمال تاسف بسیاری ازنقدها که امروز نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری از وضعیت موجود کشور و شخصیت های نظام انجام می دهند، جنبه تخریبی دارد که این موضوع باعث ضربه زدن به کل نظام است درحالیکه اگر شعار ما حرکت در مسیر امام راحل است هیچگاه چنین تخریب هایی درمسیر بنیانگذار جمهوری اسلامی دیده نمی شود.
وی درباره ارائه برخی و عده های آماری نامزدها بویژه در بخش یارانه ها گفت: دولت مستقر برخاسته از رای عمومی مردم است و باید در مسیر رفاه عمومی کارکند.
احمدی بیان کرد: وعده افزایش یارانه به این معنی است که دولت مستقر می تواند در این بخش اقدام کند ولی این کار را نمی کند و با این کار دولت را دشمن مردم معرفی می کنند.
وی افزود: این افراد تصور روشنی از شرایط اقتصادی و درآمدهای دولتی ندارند و می خواهند از مشکلات اقتصادی مردم رای جمع کنند به همین دلیل نمی توانند وعده کارآمدی و قابل تحققی ارائه دهند.
احمدی درباره تاکید رهبر معظم انقلاب نسبت به توجه نامزدها به نیرو و توان داخلی گفت: بی توجهی به توان داخلی عامل انحطاط حکومت هاست از طرفی تعامل با دنیا نیز باید مورد توجه باشد.
وی گفت: با توجه به توانمندیهای کشور در بخش منابع و نیروی انسانی باید زمینه شکوفا کردن این توانمندی ها فراهم شود براین اساس تعامل با تکیه برداشته ها با دنیا باید مورد توجه نامزدها باشد.
وی درباره عملکرد فضای مجازی در تبلیغات انتخاباتی نامزدها گفت: فضای مجازی فرصت خوب و موثری برای اطلاع رسانی است اما امروز از این فضا بخوبی استفاده نمی شود این درحالی است که برخی کاندیداها از آن برای تخریب، توهین و افترا استفاده می کنند.
صاحب امتیاز هفته نامه دریای جنوب دراستان بوشهرگفت:انتخابات مشارکت مستقیم مردم و از مشخصه های نظام مردم سالاری است و حضور پرشور مردم در تعیین سرنوشت خود مهم و اساسی است.
نصرالله شفیعی افزود: حضور و مشارکت بالای مردم بیانگر این است که مردم ایران پس از 37 سال از عمر انقلاب هنوز پشتیبان نظام هستند و این حضور می تواند خط دفاعی محکمی برای کشور در مقابل هر گونه تجاوز و توطئه دشمن ایجاد کند.
وی بیان کرد: همچنین مشارکت مردم در انتخابات باعث ارتقا و تقویت جایگاه بین المللی جمهوری اسلامی و موجب اقتدار کشور می شود.
شفیعی گفت: برخی از کشورهایی که دارای حکومت های مستبد و پادشاهی هستند اراده و قدرت تصمیم گیری ندارند این درحالی است که در کشوری مانند ایران که نظام حاکم برآن برمبنای اراده مردم و دولت ها نیز با رای و نظر مردم انتخاب می شوند از وجهه خوبی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه انتخابات باعث ایجاد شور و نشاط در جامعه می شود، یادآور شد: مردم دراین شرایط بعنوان تصمیم گیرندگان واقعی باید با بهترین گزینش آینده کشور را رقم بزنند.
شفیعی در باره وعده های نامزدهای انتخابات گفت: مردم ایران بیدارند و تجربه کاندیداهای مختلفی که به وعده های خود عمل نکردند را دارند به همین دلیل نامزدهای انتخابات از دادن وعده های پوچ و غیر واقعی که باعث کاهش آرای مردم می شود، خودداری کنند.
این فعال رسانه ای بیان کرد: هرچند انتخابات نوعی رقابت است ولی این همه پرسی باید برای حفظ نظام جمهوری اسلامی بعنوان نماد وحدت و انسجام ملت ایران باشد.
شفیعی درباره تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه نامزدها برای حل مشکلات نگاه به بیرون نداشته باشند اظهار کرد: براین اساس نگاه هریک ازنامزدهای انتخابات باید به توان داخلی کشور باشد.
وی بیان کرد: دشمن به دنبال دستیابی به منافع خود در کشورهای هدف است وبرهمین اساس هیچگاه دل برای ما نمی سوزاند.
شفیعی افزود:وجود نگاههای منفعلانه و سازش کارانه دل قدرتهای زورگو را نسبت به ملت ایران به رحم نمی آورد و به پیشرفت نمی رساند.
وی تاکید کرد: وجود برخی نگاه های سازش کارانه از سوی برخی نامزدها برای رسیدن به توسعه و پیشرفت نگاهی عقیم و نادرست است.
شفیعی گفت: اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب نیز فقط با نگاه به درون است که در صورت استفاده از ظرفیت ها و توان داخلی می توان به پیشرفت رسید.
وی تاکید کرد: هرکاندیدایی بدون توجه به ظرفیت های داخلی کشور نگاهش به برون باشد، نماینده خوبی برای مردم نیست.
این فعال رسانه ای گفت: در نقدهایی که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انجام می دهند باید از تخریب دوری کرد و با نقد منصفانه از فرصت موجود برای ارائه و معرفی برنامه های کاندیداها استفاده شود.
وی افزود: کاندیداها نسبت به رقیبان خود نگاهی تحلیلی و نقادانه داشته باشند و از هر نوع تخریب و توهین نسبت به هم بپرهیزند.
شفیعی در باره فضای مجازی گفت: با بودن فضای مجازی و نبود نظارت درست براین فضا روزانه صدها خبر با هدف تخریب کاندیداها منتشر می شود و این امر باعث ترویج فرهنگ تهمت، شایعه و عادی شدن این نوع رفتارهای غلط در اذهان عمومی می شود.
وی ادامه داد: ترویج شیوه تخریب درجامعه باعث می شود برخی ها تخریب و توهین به دیگران را پله ترقی خود بدانند.
روزنامه نگار و مدیرمسئول هفته نامه پیغام نیز گفت: انتخابات و حضور مردم برای تعیین سرنوشت کم هزینه ترین و آرام ترین شیوه برای انتقال قدرت است.
رضا معتمد افزود:کشورهایی که در آنها انتخابات برگزار می شود نمودی از تمدن، اعتقاد به نظر و خواست مردم دارند.
معتمد افزود: همچنین جهان نیز متمایل به کشورهایی است که از نوعی مردم سالاری و حاکمیت اراده مردم برخوردار باشند.
وی یادآورشد: درکشورهایی که انتخابات برگزار می شود به دلیل اینکه مردم خود را در حاکمیت شریک می دانند خواسته ها را به صورت مسالمت آمیز و منطقی تری بیان می کنند بنابراین کشورهایی که درآن انتخابات سالم و واقعی برگزار می شود کشورهای امن تری برای زندگی و تداوم حیات حاکمیت هستند.
وی گفت: درانتخابات عده ای از نامزدها برنامه مشخص و عملی ندارند و برپایه تخریب دولت حاکم ورود می کنند.
این فعال رسانه ای افزود: هرچند نقد از دولت مستقر طبیعی است اما نباید هدف تخریب باشد.
وی تاکید کرد: برخی از کاندیداها دربرنامه های تبلیغاتی خود با دادن برخی وعده ها و آمارهای غیرمنطقی و غیرقابل تحقق به دلیل منابع مالی محدود دولت، به شعور مردم توهین می کنند.
معتمد افزود: هرچند مردم خود آگاهند وبا تحلیل وعده های نامزدها به توخالی بودن برخی شعارها پی می برند اما نادیده گرفتن دستاوردهای دولت مستقر و دلسرد کردن مردم نسبت به کارهای انجام شده کار درستی نیست.
وی در باره فضای مجازی گفت: در کنار تمام خوبی ها و نتایج مثبت به دست آمده از فضای مجازی ولی اخبار و اطلاعات در این محیط بدون اینکه از فیلتر تصحیح کننده ای عبور کند در اختیار مردم قرار می گیرد.
معتمد افزود: در این شرایط برخی از نامزدها به جای استفاده صحیح و بجا از فضای مجازی اقدام به تخریب و نقدهای غیرمنصفانه ای که نتیجه چندانی هم برای آنها ندارد می کنند.
وی اظهار کرد: این گونه رفتارها باعث از بین رفتن اخلاق، ترویج بی اخلاقی و کینه در جامعه می شود در حالی که هدف از برگزاری انتخابات رسیدن به وحدت و انسجام است.
معتمد، درباره توصیه رهبرمعظم انقلاب به کاندیداها که برای حل مشکلات نگاه به بیرون نداشته باشند گفت: براساس نگاه رهبر معظم انقلاب باید به توان داخلی خود تکیه کنیم.
وی افزود: توجه به توانمندیها و استعدادهای داخلی و حفظ منافع ملی از مواردی است که نامزدها باید آن را مورد توجه قرار دهند.
معتمد اظهار کرد: برای رسیدن به توسعه ضمن توجه به توانمندیهای داخلی باید از هر نوع وابستگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به یک قدرت خاص دوری کرد.
یکی دیگر از فعالان رسانه ای اصولگرا در بوشهر نیز با اشاره به انتخابات پیش رو و اهمیت حضور مردم در این همه پرسی گفت: در شرایطی که دشمن با بنگاههای خبرپراکنی خود به مانعی برای حماسه آفرینی مردم کشور تبدیل شده اند رویدادهایی مهمی مانند انتخابات فرصتی است تا مردم با مشارکتی حداکثری 'آری' مجددی به انقلاب اسلامی بگویند.
سید حسین موسوی افزود: انتخابات برگ زرینی در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی است و این روز تداعی کننده پیمان مجدد مردم انقلابی ایران اسلامی است که با حضور خود سندی ماندگار از پایبندی به آرمان های انقلاب را در تاریخ به ثبت می رساندند.
این فعال رسانه ای با بیان اینکه حضور پرشور مردم در این همه پرسی یاس و نا امیدی دشمن را به همراه دارد اظهار کرد: رای هر فردی افزایش اقتدار نظام جمهوری اسلامی، تاثیر در تصمیم های کلان کشوری و حفظ استقلال و ثبات کشور را در بردارد از این رو مردم یکی از ارکان مهم این انقلاب را شکل می دهند و حضورشان باعث تقویت نظام می شود.
موسوی گفت: زمانی اتکای کشور به بیرون از مرزها و کشورهای استکباری بود اما با پیروزی انقلاب و برگزاری نخستین دوره انتخابات، توسعه کشور شکل تازه ای به خود گرفت و حرکت رو به رشد آن آغاز شد.
وی درباره سخنان رهبر معظم انقلاب خطاب به نامزدهای ریاست جمهوری گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید بر موضوع اقتصاد مقاومتی است، بدین معنا که دولت به عنوان قوه مجریه از توان و ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات کشور بویژه در عرصه اقتصاد استفاده کند.
این فعال رسانه ای یادآورشد: تنها راه علاج بسیاری از مشکلات کشور بویژه موضوع بیکاری و اشتغال توجه به تولید داخلی با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی درون کشور است به همین دلیل یکی از مسائل اساسی که یک رئیس جمهوری باید بدان پایبند باشد موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها راه درمان وضعیت اقتصادی است.
وی اضافه کرد: نگاه به بیرون از مرز کفه ترازو واردات را بر صادرات سنگین تر خواهد کرد و ضربه سنگینی را می تواند به تولید ملی وارد کند و از جهتی موجب افزایش بیکاری در جامعه می شود.
موسوی باتوجه به انتخابات پیش رو با اشاره به تخریب ها و توهین های صورت گرفته در فضای مجازی گفت: رعایت اخلاق و تقوای سیاسی از سوی افراد و حزبهای مختلف در تبلیغ کاندیدای مورد اعتماد خود از مهمترین مواردی است که در صحنه انتخابات باید به چشم بیاید.
وی فضای مجازی را فرصتی برای تبادل نظر و بصیرت افزایی عنوان کرد و افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب فضای مجازی یک نعمت است، به همین دلیل نباید این فرصت را به تهدید و یا نقمت و ابزاری برای دعواها، جدال های سیاسی و بهره برداری های افراد فرصت طلب بیرون مرزها تبدیل کرد.
موسوی بیان کرد: نقدها بر اساس واقعیت موجود در جامعه بیان شود، چراکه بیان واقعیت ها می تواند مردم را در انتخابات بهتر کمک کند.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت ماه جاری همزمان درسراسر کشور برگزار می شود.
تبلیغات انتخاباتی 6 نامزد ریاست جمهوری تا ساعت 8 صبح روز 28 اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.
6047/6043**خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
کپی شد