وزیر امور خارجه ایران اظهار داشت: دیدار با سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند تمام موضوع های روز بررسی شد، دولت هند همانطور که وزیر امور خارجه هند اشاره کرد، تحریم های یک جانبه را به رسمیت نمی شناسد و دو طرف تصمیم دارند که روابط خود را در همه زمینه ها ادامه و گسترش دهند.

به گزارش جماران؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، روز دوشنبه پس از دیدار با سوشما سواراج همتای هندی خود گفت: دهلی نو به صراحت اعلام کرد از تحریم های یک طرفه حمایت نمی کند.

وی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: ما جلسات بسیار خوبی در سطح معاونان وزیران در وزارت خانه های مختلف داشتیم. در دیدار با سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند تمام موضوع های روز بررسی شد، دولت هند همانطور که وزیر امور خارجه هند اشاره کرد، تحریم های یک جانبه را به رسمیت نمی شناسد و دو طرف تصمیم دارند که روابط خود را در همه زمینه ها ادامه و گسترش دهند.

وی درباره موضوع های مورد بررسی قرار گرفته افزود: در این جلسات در زمینه اکتشاف نفت و انجام مشترک پروژه های نفتی، تعاملات بازرگانی مستقیم بین دو کشور، تبادل ارزی، استفاده از ارز های ملی گفت و گو شد و همچنین در زمینه همکاری ها در بخش راه آهن، بندر چابهار، کریدور شمال و جنوب، همکاری های گسترده تر ترانزیتی میان ایران و هند گفت و گو هایی صورت گرفت. 

ظریف با مثبت خواندن این دیدار گفت: طبق توافق های به عمل آمده کمیته های مشترکی برای همکاری های بانکی و بازرگانی به خصوص تعرفه گمرکی بین دو کشور تشکیل می شود. 

همچنین ظریف اظهار کرد: نحوه ادامه و گسترش همکاری ها بررسی شد. اراده سیاسی دو کشور و زمینه هایی که برای همکاری وجود دارد بسیار زیاد است و من از این سفر بسیار راضی هستم و این نشان می دهد که جامعه بین المللی علاقه مند به محافظت قدرتمند از برجام است. همکاران و شرکای تجاری ایران باید این روش را ادامه دهند و اگر تضمین های لازم را از شرکای خود دریافت کنیم برجام به حیات خود ادامه خواهد داد.

به گزارش جماران؛ ظریف بامداد روز دوشنبه در راس هیاتی وارد دهلی نو شد.

هیاتی متشکل از مقام های سیاسی و اقتصادی وی را در سفر یک روزه به هند همراهی می کنند.

سفر ظریف در جهت تحرکات دیپلماتیک اخیر کشورمان پس از خروج آمریکا از برجام انجام می شود.

وزیر امورخارجه کشورمان پیشتر به چین، روسیه و بروکسل مقر اتحادیه اروپا سفر کرد و راهکارها و سیاست های تهران برای مقابله با تحریم های جدید آمریکا را با مقام های این کشورها در میان گذاشت.

هند اولین مقصد ظریف برای انجام رایزنی های برجامی با کشوری بود که خارج از حلقه امضا کنندگان این توافق هسته ای قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.