بهروز بنیادی گفت: «رئیس جمهور مردمی باید بتواند با فراغ بال در مدیریت کشور تحت نظارت مجلس امور را پیش ببرد اما در عمل شاهد فشارهای مختلف بر رای مردم هستیم که از جمله موارد حاصل آن به حاشیه رانده شدن روسای جمهور قبلی ما است.»

 

به گزارش جماران؛ نماینده مردم کاشمر در مجلس، گفت: تا زمانی که مدیران از بین خانواده‌ها و به صورت الیگارشی انتخاب شوند و با پرتاب منجنیقی روی پست‌ها قرار گیرند مردم ایران نباید انتظار بیشتری از عملکرد چنین دولت‌هایی داشته باشند.

 

بهروز بنیادی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 12 مهرماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: تشکیل کابینه دوازدهم فرصت مناسبی است تا عدم هماهنگی در انتخاب وزرا و تغییر جهت نامطلوب رای اکثریت مردم در 29 اردیبهشت را آسیب‌شناسی شود.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: پرسش این است با اینکه شعارهای مورد تایید مردم در دوره تبلیغات ریاست جمهوری مبنی بر تغییرات اساسی در کابینه بود این مهم عملیاتی نشد و درنهایت این سوال رخ می‌نماید که قدرت رای مردم تا کجا نافذ است؟ آیا فقط تا درب پاستور است.

وی با بیان اینکه با انتخاب‌هایی که رئیس جمهور انجام داده و البته در صحبت‌های خود با ظرافت اشاره کرد نتوانست کابینه صددرصدی را به صحنه بیاورد و این یعنی آسیب به جمهوریت نظام، ادمه داد: اگرچه افراد، تریبون‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی اقتدارگرا به دنبال کمرنگ کردن اصل رای مردم هستند و برخورد استبدادی با رای مردم را بیشتر می‌پسندند اما جمهوریت یعنی اینکه براساس موازین انتخابات آزاد و منصفانه و با مشارکت همه گروه‌ها و افکار حاکم در بین مردم زمینه چرخش ادواری قدرت در تمامی ارکان کشور فراهم شود لذا وجود برخی افراد و نهادها که برخلاف نظر رهبری که در همه امور ورود می‌کنند سبب شده ما فاصله زیادی با نتیجه واقعی مدنظر مردم داشته باشیم.

بنیادی با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم اقتدارگرایی فردی و گروهی در حوزه سیاست را در کشور پایان دهیم، یادآور شد: رئیس جمهور مردمی باید بتواند با فراغ بال در مدیریت کشور تحت نظارت مجلس امور را پیش ببرد اما در عمل شاهد فشارهای مختلف بر رای مردم هستیم که از جمله موارد حاصل آن به حاشیه رانده شدن روسای جمهور قبلی ما است.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا قدرت و ارزش رای مردم به چنین سرنوشتی دچار شده است، افزود: سرنوشتی که حاصل آ‌ن به اعتراض معلمان، بازنشستگان نظامی و غیرنظامی، کارگران و کارکنان وزارتخانه‌های مختلف و حتی کشاورزان عزیز است، تردید نداریم که اعتراض قشر شریف کشاورزی و کارگر یعنی کاهش توان اقتصاد خانواده لذا همه باید مواظب باشیم که خدای ناخواسته به بلوای نان در دوره قاجار دچار نشویم و باید جستجو کنیم این اعتراض‌ها چرا بوجود آمده‌اند آیا هنوز هم عوامل خارجی دخیل و مقصر هستند و یا متهم اصلی سوء مدیریت در کشور است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تا زمانی که مدیران از بین خانواده‌ها و به صورت الیگارشی انتخاب شوند و با پرتاب منجنیقی روی پست‌ها قرارا گیرند مردم عزیز ما نباید انتظار بیشتری از عملکرد چنین دولت‌هایی داشته باشند، ادامه داد: آیا عقلای ایران محدود به همین چند نفر هستند؟ از دیگر سو جوانگرایی و استفاده از ظرفیت زنان و به اقلیت‌های مذهبی به عنوان شاید دستاویزی برای کسب رای مطرح شد، اما در عمل شاهد این هستیم که البته آقازاده‌هایی طی روندی ناشایسته سالارانه در مسندها قرار گرفتند و قرار می گیرند به نحوی که تا سال‌های سال ملت نتوانند خود را از دست کانون‌های قدرت نجات دهند.

وی با تأکید بر اینکه بی‌تردید این کار نوعی ریشخند به رای مردم است، اظهار کرد: اگر شایسته‌سالاری محقق نشود جوانان و دانشجویان، نخبگان و زنان ما در قدرت سهمی که حق آنهاست داده نشود نمی‌شود انتظار و صبوری از آنها داشت.

بنیادی افزود: قرار ما تعریفی جدید از اخلاق و سیاست بود و بر همین اساس نظام آموزشی، رسانه ملی، دستگاه‌های عریض و طویل تبلیغاتی حوزوی و دولتی پیرامون رسالت انقلاب ، اخلاق و معنویت سخن‌ها راندند اما دستاورد امروز ما نه تنها برای مخاطبان بلکه برای مبلغان هم از معنا تهی شده است و آنچنان اخلاق را به مسلخ کشیدند که ناباورانه شاهدیم کیسه‌ها را از زر پرکردند و و با جامه تزویر چه فسادها که نکردند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز با گسترش وسایل ارتباط جمعی و فضاهای مجازی دسترسی مردم به اطلاعات در زمینه فسادهالی مالی، اخلاقی، دزدی‌های رنگارنگ، پرونده سازی‌ها، سوء رفتار با زندانیان سیاسی و غیرسیاسی، تقلب، زد و بندهای آشکار و نهان و خرید و فروش مدارک دانشگاهی و تحصیلی به سهولت امکان‌پذیر است، ادامه داد: با این حال قضاوت چگونه خواهد بود؛ امید مردم در برقراری عدالت به قوه قضائیه است اما با اعتراف به دادستان و سخنگوی قوه قضائیه این دستگاه خود در معرض آسیب موش‌های کور بوده است.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی ما باید کشوری عدالت‌محور با سرمایه اجتماعی بالا باشیم اما اعتماد 38 ساله ما به این گونه مدیریت که گویی با اهداف انقلاب زاویه یافته و موارد زیادی از فقر، فساد، به فنا رفتن بیت‌المال، مهاجرت صاحبان هنر، اندیشه و سرمایه و مهمتر از همه افول اخلاق هستیم لذا مجلس خواستار شفاف سازی تمام ارکان حاکمیت هستند و حقوق قانونی خود را مطالبه می‌کنند چرا که بحران بی‌اعتمادی مردم به عملکرد مدیران کشور به بالاترین میزان خود در 4 دهه اخیر رسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 757416
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.