دو شرکت «ای‌تی اند تی» و «ورایزن» تبلیغات خود را وب‌سایت اشتراک ویدئوی یوتیوب بیرون کشیده‌اند. آن‌ها از نمایش نام شرکتشان کنار ویدئوهای نامناسب ناخشنودند.

به گزارش جماران، دو غول بزرگ مخابراتی آمریکا در کنار دیگر شرکت‌های بزرگ آگهی‌دهنده به یوتیوب از جمله فولکس واگن، اورآل، هولدینگ مالی اچ‌اس‌بی‌سی و بانک سلطنتی اسکاتلند در حال تعلیق کمپین‌های تبلیغاتی خود در این شرکت وابسته به گوگل هستند. این تحریم‌های روبه گسترش گوگل را با چالشی روبه‌رو کرده است که به قیمت از دست دادن صدها میلیون دلار تمام خواهد شد.

محبوبیت یوتیوب به دلیل ذخیره عظیم و متنوع ویدئوهای موجود در آن است که تقریبا هر چیزی از کلیپ‌های تبلیغاتی تلویزیونی تا کلیپ‌های حاوی مطالب در حمایت از تروریسم را دربر می‌گیرد.

همین تنوع سبب می‌شود که در بسیاری از موارد آگهی‌های تبلیغاتی شرکت‌ها کنار ویدئوهایی به نمایش درآیند که باب طبع شرکت آگهی‌دهنده نیست.

از آنجا که تقریبا در هر دقیقه حدود ۴۰۰ ساعت فیلم در یوتیوب بارگذاری می‌شود، عملا برای شرکت گوگل ممکن نیست که برای نمایش تبلیغات از نظارت انسانی بهره ببرد و از این روی با استفاده از برنامه‌های خودکار تبلیغات را در دل ویدئوهای گوناگون جای می‌دهد.

البته اوایل همین هفته فیلیپ شیندلر مدیر تجاری گوگل اعلام کرد که این شرکت تعداد قابل توجهی نیرو برای نظارت بر ویدئوها و تشخیص محتوای نامناسب برای تبلیغات استخدام خواهد کرد. البته به نظر می‌رسد که این پاسخ چندان برای مشتریان بزرگ گوگل قانع کننده نیست. 

یوتیوب یکی از سریع‌ترین نرخ رشدها را در سیستم آگهی‌های تبلیغاتی گوگل به نام خود ثبت کرده است. این سیستم سال گذشته درآمدی بالغ بر ۷۹ میلیارد دلار داشت. البته گوگل به صورت مشخص اعلام نکرده که چه میزان از این مبلغ مربوط به یوتیوب است اما بر اساس تخمین‌ها چیزی حدود پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار آن از یوتیوب به دست آمده است.

تحریم یوتیوب از هفته گذشته و پس از تحقیقات روزنامه تایمز در لندن آغاز شد. بر اساس گزارش تحقیقی این روزنامه آگهی برندهای بزرگ تجاری در یوتیوب کنار ویدئوهایی با محتوای ستیزه‌جویی به نمایش درمی‌آیند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 597174
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.