قدم اول بهبود وضعیت اقتصادی، برخلاف تصور عامه و حتی نخبگانی، نه بهنتیجه رسیدن مذاکرات احیای برجام، بلکه احیای نقش متناسب با جایگاه دولت در اداره کشور است که با انسجام و قوت در تصمیمگیری، اجرا و نظارت محقق خواهد شد.
به گزارش جماران؛ روزنامه همشهری نوشت: ازجمله توصیههای رهبری معظم انقلاب درباره دولت سیزدهم، ضرورت کمک به این دولت با توجه به کارهای مهمی است که در پیشرو دارد. بهنظر میرسد که کانون کمک به دولت، کمک به مبارزه با جریان رانت و فسادی است که بر شاهرگهای اقتصاد کشور چنبره زده است.
مهمترین بزنگاهی که میتواند به احیای منزلت دولت کمک کند، مدیریت پیامدهای حذف ارز ترجیحی، بهویژه «تورم انتظاری» است. در این زمینه، با توجه به انسجام دولت و پیگیریهای جدی ستاد تنظیم بازار، انتظار میرود که دولت بتواند با کنترل تورم و عدمسرایت تورم کالاهایی که ارز ترجیحی آنها حذف شده به سایر کالاها، احساس رهاشدگی مدیریتی در کشور را بزداید.
دولت سیزدهم برای محوریتبخشی به نقش خطیر خود در اداره کشور و فایق آمدن بر وضع کنونی، باید با انسجام تصمیمگیری، اجرا و نظارت بتواند ثبات لازم را بر اقتصاد و سیاست کشور حکمفرما کند. توجه به این امر، به ویژه از آن روی ضروری است که انسجام نهاد دولت در ایران کنونی، پیامهای لازم را برای مدیریت کارآمد وضع موجود، بهویژه در بعد اقتصادی به بازار صادر خواهد کرد. درواقع، قدم اول بهبود وضعیت اقتصادی، برخلاف تصور عامه و حتی نخبگانی، نه بهنتیجه رسیدن مذاکرات احیای برجام، بلکه احیای نقش متناسب با جایگاه دولت در اداره کشور است که با انسجام و قوت در تصمیمگیری، اجرا و نظارت محقق خواهد شد.