به گزارش ایرنا، 28 دسامبر 2017 هفدهمین دوره مسابقات ذهنی با چرتکه زیر نظر انجمن جهانی محاسبات ذهنی پاما به میزبانی شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برگزار شد و کودکان ایرانی رتبه نخست درگروه (A و B) و عنوان قهرمان قهرمانان را کسب کردند.
11 نفر از کودکان ایرانی 5 تا 12 سال که برگزیده جشنواره کودکان هوشمند در ایران بوده‌اند، از استان‌های کرمانشاه، البرز، مرکزی و تهران در این رویداد جهانی حضور داشته و رتبه نخست این مسابقات را کسب کردند.
بهار روح افزا یکی از این دختران موفق است که توانست با بالابردن پرچم ایران اسلامی در این دوره از مسابقه ها برگ دیگری از افتخارات ملی را برای نظام جمهوری اسلامی رقم بزند.
براساس گزارش موسسه کودکان هوشمند، در هفدهمین دوره مسابقات جهانی محاسبات ذهنی با چرتکه 300 کودک از 21 کشور دنیا حضور داشتند.
این دختر 10 ساله ایرانی با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز استان البرز به همراه پدر و مادر خود درحالی که پرچم ایران اسلامی را به سینه آویخته و به آن افتخار می کرد، به بیان راز موفقیت ها و آرزوهایش پرداخت.
پدر بهار آغاز گراین مصاحبه بود و به بیان چگونگی کشف استعداد این دختر 10ساله پرداخت و نکاتی که در پرورش او مدنظر قرار گرفته اشاره و تاکید کرد که گرچه وسع مالی خوبی ندارد اما تمام زندگی خود را وقف تربیت دخترش کرده و در این مسیر از کمک های خیرین نیز بهره برده است.
بهار درسن چهار سالگی علاقه به نقاشی داشت و جمله ها را از پنج سالگی با قرار دادن حروف در کنار یکدیگر می خواند، بنابراین وقتی به سن هفت سالگی رسید به موسسه کودک هوشمند معرفی شد، این درحالی بود که بهار علاقه وافری به ریاضی داشت.
حفظ کردن آیات قرآن کریم، شعرگفتن، نقاشی و حفظ اشعار مولانا از دیگر فعالیت های ویژه بهار است. امروز بهار با توجه به مشکل کم آبی درکشور تمام هم و غم خود را برای اختراع سیستمی برای جمع آوری فاضلاب ها قرار داده است.
مادر بهار که در همه مسیر موفقیت همراه دختر نابغه خود بوده، هدفمندی را بالاترین اصل در زندگی این دختر 10ساله دانسته و تاکید می کند که بهار با کتاب روز خود را آغاز و در شب با این دوست و یار مهربان به پایان می رساند.
انجام ضرب های چهار در یک، دو در دو و جمع های تا ده رقمی، از جمله فعالیت های ریاضی بهار است و نبوغ خود را در محاسبه ذهنی اعداد اعشاری و جذر را نشان داده است.
امروز بهار جمع وتفریق را در 10 تا 15 رقم با چرتکه مغزی بدون کاغذ و قلم انجام می دهد.
**صرف هزینه های شخصی و کمک خیرین برای پیشرفت بهار
پدر و مادر بهار در ادامه این نشست با اشاره به اینکه بنیاد نخبگان البرز بهار را به عنوان نخبه نپذیرفته است، از صرف هزینه های شخصی به کمک دوستان و خیرین برای اعزام بهار به مسابقات آفریقای جنوبی خبر داد.
والدین این نابغه 10 ساله برغم تلاش هایی که برای کسب اعتبار بیشتر برای ایران اسلامی در عرصه بین الملل داشتند، با این پاسخ مواجه شده اند که فعالیت های بهار به عرصه تولید نمی رسد و پول ساز نیست، بنابراین در جرگه نخبگان قرار نمی گیرد.
والدین بهار اعتقاد دارند فرزندانشان برای پرچم خوش رنگ و پر افتخار جمهوری اسلامی ایران درعرصه جهانی با اعداد و ارقام می جنگد تا افتخاری برای ایران اسلامی ثبت شود.
پدر و مادر این نابغه کرجی تاکید دارند که تلاش و پشتکار، حل کردن روزی سه هزار سوال از جمله پله هایی هستند این نابغه ریاضی طی کرده و امروز دربین 300دانش آموز از 21 کشور جهان پرچم ایران اسلامی را برافراشته کرده است.
بهار 10 ساله که به احترام پدر ومادر فقط به سخنان آنان گوش می داد، در پایان مصاحبه از دغدغه و آرزوهایش گفت. وی در ابتدا به رسم قدرشناسی از تمام افرادی که در موفقیتش تلاش کردند به ویژه پدر و مادرش قدردانی کرد.
این نابغه 10ساله ریاضی ادامه داد: با رفتن به موسسه کودکان هوشمند که بزرگترین شانس زندگی من بود با دنیای جدیدی آشنا شدم، چرتکه 17 میله ای که عاشق آنها هستم و امروز تصاویر زیبایی از آن ها در ذهن ساخته ام.
بهار اضافه کرد: در کوتاه ترین زمان اکنون در ذهنم چرتکه را انجام می دهم درحالی که در گذشته محاسبات را با دست انجام می دادم اما دیگر نیازی به دستان هم ندارم و به طور کاملا ذهنی این محاسبات را انجام می دهم.
دختر نابغه کرجی گفت: ضرب های دو در دو، سه در دو، چهار بریک، سه بریک، دو بریک تقسیم ها، جذر و اعشار، انتگرال از جمله فعالیت هایی است که توانسته ام درآنها هم موفقیت هایی داشته باشم.
12 مدال از جمله مدال های تکواندو در مسابقه های کشوری و استانی از دیگر موفقیت های نابغه کرجی به شمارمی رود.
اگرچه بهار آینده اش را در محاسبات ذهنی روشن می داند، اما علاقمند است که جراح قلب شود.
پدر و مادر بهار همچنین تاکید کردند که او باید بدون نگرانی از هزینه های مالی به پیشرفت خود فکر کند چراکه حس مهین دوستی و کمک دوستان و آشنایان بویژه در بعد مالی باعث پیشرفت این نوجوان ایرانی است.
8029/1535 خبرنگار:حکیمه کشاورز** انتشاردهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.