حبیب الله بیطرف روز یکشنبه درحاشیه بازدید و ارزیابی عملکرد کارخانه سازنده پمپ های صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد استان البرزدر گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از سال 93 صنعت نفت کشور اقداماتی در زمینه شناسایی کالاهای پرمصرف مورد نیاز این صنعت انجام داده و نیازها در این بخش گروه بندی شده است.
وی ادامه داد: در این زمینه تامین داخلی 10 گروه کالا که اغلب وارداتی است در اولویت قرار گرفت و قرار براین شد تا تولید داخلی جایگزین واردات آنها شود.
معاون وزیر نفت گفت : رویکرد ما به استفاده از کالای داخلی معطوف شده است و وزارت نفت خود را مکلف می داند تا با حمایت از صنایع داخلی امکان صادرات را نیز بوجود بیاورد.
وی با بیان اینکه ایران یکی از بزرگترین صادر کنندگان گاز در جهان است، افزود: اکنون با کمک متخصصان داخلی توانسته ایم پمپ کرایوژنیک که برای پمپاژ گاز مایع پروپان با حساسیت بالا کارایی دارد را تولید کنیم و برای فاز های مختلف پالایشگاه عسلویه مورد استفاده قرار می گیرد.
بیطرف با اشاره به ساخت پیشرفته ترین پمپ های صنعتی در کارخانه پمپ های هایتک شهرک صنعتی هشتگرد گفت: دربازدید امروز توانایی ها و ظرفیت های این شرکت داخلی مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: این کارخانه یکی از ظرفیت های ارزشمند تولید ملی کشورمان است که تمام مراحل ساخت پمپ های صنعتی را انجام می دهد.
وی بیان داشت: با توجه به برنامه های توسعه ای شرکت نفت قرار است که یکی از تامین کننده های تجهیزات مورد نیاز پروژه ها و توسعه تاسیسات نفتی این کارخانه داخلی باشد.
بیطرف افزود: پمپ های کرایوژنیک تولیدی این کارخانه ظرفیت مناسبی در تکمیل اجزای پالایشگاه ها به شمار می رود.
معاون وزیر نفت گفت: پمپ کرایوژنیک تولید شده در این کارخانه منطبق با استانداردهای روز دنیا است و برای تامین نیاز پارس جنوبی، پتروشیمی ها و شرکت های نفتی کشور مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت پمپ سازی شهرک صنعتی هشتگرد اظهار داشت: ما در گذشته از حمایت های وزارت نفت بر خوردار بودیم و امروز توقع و انتظار بیشتر از گذشته است.
مهدی فرج پور گفت: قیمت این پمپ ها 50 درصد کمتراز نمونه خارجی است و سالانه بیش از 400 میلیون دلار صرفه جویی ارزی در بر دارد.
مدیرعامل شرکت پمپ سازی شهرک صنعتی هشتگرد نیز در زمینه ویژگی های این پمپ گفت: پمپ های کرایوژنیک یکی از پمپ های هایتک دنیاست که در انتقال پروپان مایع در فاز 17 و 18 عسلویه به کار گرفته می شود.
به گفته فرج پور همه مراحل ساخت پمپ ها از مرحله طراحی تا تامین مواد اولیه ریخته گری، ماشین کاری، مونتاژ، تست و راه اندازی به دست مهندسان توانمند ایرانی انجام می شود.
وی افزود: متخصصان این صنعت فناوری این پمپ ها را مُهری بر بی تاثیر بودن تحریم ها زدند و ما امروز نیاز کامل کشور را در تولید پمپ های هایتک تامین و به زودی به اقصی نقاط جهان صادر خواهد شد.
وی یادآور شد: متخصصان این صنعت با بومی سازی فناوری این پمپ ها ایران را در رده بزرگترین تولیدکنندگان پمپ های فوق العاده پیشرفته قرار داده است.
فرج پور با اشاره به اینکه شرکت پمپ سازی ایران در شهر صنعتی هشتگرد در تولید انواع پمپ های صنعتی صنایع نفت،گاز،پتروشیمی و پمپ های بزرگ نیروگاهی و آبرسانی به خود کفایی رسیده است، گفت: این شرکت موفق شده است دانش ساخت تمام این پمپ را بدست بیاورد.
6155/1535خبرنگار:نوشین طهماسبی ** انتشار دهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.