به گزارش ایرنا، رحیم بنامولائی روز یکشنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی البرز با اعضای هیات تجاری استان سیسیلیا لهستان افزود: با وجود دست اندازهایی که آمریکا در مسیر تبادلات اقتصادی میان ایران و لهستان ایجاد کرده است از سال ٩٤ تا کنون سالانه حدود 30 میلیون دلار صادرات در زمینه های مختلف از جمله خشکبار و داروهای گیاهی به این کشور داریم.
وی گفت: گسترس فعالیت های تجاری و اقتصادی استان البرز با کشور لهستان منتج به تشکیل کمیته مشترک ایران و لهستان شده است و دوطرف تمایل به تداوم و گسترش این همکاری ها دارند.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به علاقمندی فعالان اقتصادی لهستان برای حضور در بازار های آسیا میانه اظهار کرد: آمادگی داریم زمینه تولید کالا با برندهای آنها در کشورمان فراهم شود و بدین ترتیب اینگونه محصولات تولیدی از ایران راهی بازارهای منطقه خواهد شد.
بنامولائی گفت: ما در زمینه های تولید مشترک صنایع غذایی، لبنی، نساجی، ماشین آلات صنعتی و حتی صنایع هایتک در کشورمان با برندهای لهستان آمادگی داریم.
وی ادامه داد: اکنون یکی از تیم های این هیات تجاری در حال مذاکره و بررسی با کارشناسان بخش خصوصی ما در زمینه همکاری مشترک در خصوص تولید انواع بسته بندی از جمله بسته بندی های مناسب محصولات صادرات محور می باشند.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم بر این است با ایجاد تحول در بسته بندی محصولات، انواع میوه و صیفی تولیدی کشورمان در بسته بندی های شیک و مناسب به روسیه و آسیای میانه صادر شود.
رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت: ما در تولید و صادرات محصولات حلال با کیفیت بالا به بازارهای هدف موفقیت هایی را کسب کرده ایم و در پی آنیم‌ با مشارکت و سرمایه گذاری خارجی در بازارهای رقابت منطقه ای و بین المللی حضوری پررنگ و فعال داشته باشیم.
رحیم بنامولائی افزود: آمادگی داریم با مشارکت و همکاری لهستان در تجارت بین المللی حلال تحت برندهای ملی و بین المللی در بازارهای مختلف حضور یابیم.
در ادامه این نشست رئیس اتاق بازرگانی استان سیسیلیا لهستان در سخنانی با تاکید بر گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی با بخش خصوصی البرز گفت: هر دفعه که به این استان سفر می کنیم‌ به نکات مشترک بیشتری در بحث تجاری و اقتصادی با این خطه می رسیم.
'ریشازرد تروزنسکی' افرود: با وجود مشکلات سیاسی ناشی از تحریم ها، هر دو کشور مایل به همکاری در ابعاد مختلف اقتصادی هستیم.
وی با ذکر این نکته که متاسفانه در مسیر فعالیت های تجاری در مواردی شاهد اثرگذاری روابط سیاسی بر اقتصادی هستیم تصریح کرد: با این وجود در لهستان شرکت های زیادی خواهان گسترش همکاری تجاری با ایران هستند و این مهم را در دستور کار قرار داده اند.
وی اضافه کرد: ما به صورت جدی پیگیر تاسیس مرکز تجاری میان ایران و لهستان هستیم و در این زمینه از قبل برنامه ریزی کرده ایم .
وی گفت: لهستان خواهان ایجاد و گسترش توسعه صنعت گردشگری و همکاری های علمی و دانشگاهی با ایران است .
7411/6993
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.