به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا تاملی شامگاه چهارشنبه در جلسه تعزیرات حکومتی اردستان گفت: هدف اولیه بازارچه های موجود فروش محصولات و تولیدات بومی و محلی بوده در حالی که اکنون شاهد عرضه هر گونه محصولی در این بازارچه ها هستیم.
وی افزود: کمیته ای با حضور اتاق اصناف، بازرگانی، بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، فرماندای و شهرداری اردستان برای بررسی مزیت ها و کاستی های بازارچه های روز این شهرستان باید تشکیل شود، چرا که اداره آنها با این شرایط در نهایت به سود مردم نیست.
فرماندار اردستان در ادامه با تاکید بر نظارت بیشتر بر قیمت ها در این شهرستان بیان کرد: آموزش واحدهای صنفی و تقویت ارتباط آنها با اتحادیه ها باید در دستور کار باشد تا در زمان بروز تخلف بتوان به موقع اقدام کرد.
او همچنین بر ضرورت رسیدگی شهرداری اردستان به موضوع فروشندگان سیار اشاره کرد و گفت: صنعت و معدن باید نظارت بیشتری بر وضعیت نانوایی های این شهرستان داشته باشد.
تاملی در ادامه نیز مرجع صدور پروانه های کسب در این شهرستان را اتاق اصناف دانست و اضافه کرد: پروانه هایی که از سوی شهرداری های زواره و مهاباد صادر شده، باید ساماندهی و سپس وارد سامانه شود.
نزدیک به 2 هزار و 500 واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان اردستان وجود دارد که نزدیک به 2 هزار و 200 واحد فعال هستند.
شهرستان اردستان با جمعیت افزون بر 42 هزار نفر در فاصله 118 کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع است.
7431/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.