جمال الدین صمصامی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بیشتر چاه های پر شده صنعتی و یک حلقه نیز در بخش کشاورزی بود که البته 71 حلقه چاه غیرمجاز دیگر هم شناسایی شده است.
وی با اشاره به اقدام های در جریان جهت مسدود کردن آنها افزود: همچنین یک حلقه چاه روز گذشته اخطار کتبی گرفت و از اضافه برداشت آن جلوگیری شد.
رئیس اداره منابع آب آران و بیدگل بیان کرد: هشت حلقه چاه غیرمجاز در سال 1395 و 18 حلقه چاه نیز در مجموع سال گذشته پر یا مسدود شد که نشان از اراده موجود در زمینه برخورد با چاه ها و برداشت های غیرمجاز از سفره های زیرزمینی در این شهرستان است.
او با تاکید بر تداوم پیگیری انسداد چاه های غیرمجاز در سال جاری برای حفاظت از سفره های آب زیرزمینی گفت: نصب کنتورهای هوشمند، کنترل اضافه برداشت منابع آبی، اصلاح و تعدیل پروانه ها از دیگر اقدام های در دست اجرا در این راستا می باشد.
صمصامی ادامه داد: طرح سه هزار ساعت مندرج در پروانه های کشاورزی نیز از فروردین ماه آغاز شده و بر اساس آن همه چاه ها مجاز به برداشت تا سقف تعیین شده هستند که در این زمینه اخطارهایی هم به افراد دارای اضافه برداشت داده شده است. 
وی همچنین بیان کرد: هم اکنون 250 حلقه چاه دارای پروانه در بخش کشاورزی، 26 حلقه چاه آب آشامیدنی در اختیار آبفای آران و بیدگل، 30 حلقه چاه آب آشامیدنی در اختیار آبفای کاشان و 120 حلقه چاه صنعتی و خدماتی در محدوده این شهرستان فعال است. 
به گفته رئیس اداره منابع آب آران و بیدگل 88 درصد منابع آب این شهرستان در بخش کشاورزی، هشت درصد در بخش آشامیدنی و چهار درصد در بخش صنعتی مصرف می شود. 
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر 103 هزار نفر در فاصله 6 کیلومتری کاشان و 215 کیلومتری شمال اصفهان واقع است. 
7472/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.