امیر جلالیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: در قالب این طرح با مشارکت هلال احمر، مرکز بهداشت و شورای شهر اصفهان، ۶۰ نفر از کارشناسان و متخصصان این عرصه به همراه گروههای ۲ نفره در سازمانها، ادارات، دستگاههای اجرایی و سایر بخشها حاضر میشوند و مباحث آموزشی را به رابطان بهداشت و مسوولان روابط عمومی ارایه میکنند.
وی اضافه کرد: افراد آموزش دیده در سازمانها نیز در قالب دیگر گروهها تمامی مباحث آموزشی را به دیگر کارمندان ارایه می دهند تا به این طریق و بصورت خوشه ای بخش زیادی از اشخاص و کارکنان آموزش ببینند و خود بتوانند منشا آموزش با خانواده های خود و سایر شهروندان باشند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر افزود: طرح نامبرده از امروز در زندان اصفهان آغاز شد و در طول روزهای آینده در تمامی مراکز دیگر ادامه خواهد یافت.
جلالیان تاکید کرد: نگاه به اصطلاح عاقلانه به کووید-۱۹، برخورد مناسب با انواع حوادث، چالشها و بحرانها، راهکارهای کاهش اضطراب، غلبه بر ترس بی مورد و اجرای کارهای پیشگیرانه و اصولی بر پایه توصیه پزشکان در قالب این طرح به جامعه مخاطب ارایه میشود.
وی انتشار پیامهای بهداشتی، درمانی و پیشگیرانه در فضای مجازی را از دیگر اقدامات هلال احمر در رابطه به ویروس کرونا برشمرد و گفت: از آنجا که این ویروس در مقایسه با میزان شیوعش، کشنده نیست، نباید فضای جامعه را ترس و وحشت شکل دهد که این امر مستلزم آموزش صحیح به عموم مردم است.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اصفهان اضافه کرد: دوره های آموزشی دیگری برای نجاتگران، امدادگران و داوطلبان با محوریت چگونگی عملکرد در زمان چالش ها و بحران اجرا شد.
بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در استان اصفهان (مجموع اصفهان و کاشان) ۴۸۴ نفر است که بر این اساس، اصفهان پس از استانهای تهران، قم، مازندران و گیلان در رتبه پنجم ابتلا به این بیماری قرار دارد.
تعداد افراد جانباخته بر اثر بیماری کرونا در استان ۱۱ نفر است که سن آنها ۶۴، ۷۰، ۸۱، ۷۴، ۷۷، ۶۸، ۸۳، ۶۸، ۶۴، ۶۳ و ۱۷ سال بود.
با این احتساب، حدود ۷.۵ درصد از جانباختگان بیماری کرونا از استان اصفهان هستند.
شیوع بیماری کرونا از حدود سه ماه گذشته از شرق آسیا و چین آغاز شد و بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به پنج هزار و ۸۲۳ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۴۵ نفر رسیده است.