به گزارش خبرنگار مهر، مریم بابایی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پذیرش حوزه علمیه خواهران برای سال ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ در تمام مقاطع عمومی یعنی کارشناسی، عالی یعنی سطح سه و تخصصی یعنی سطح چهار از امروز اول اردیبهشت‌ماه آغاز شده است.

وی با بیان اینکه شیوه تحصیل در مقطع عمومی به صورت حضوری تمام وقت، سطح سه به صورت تمام وقت، نیمه حضوری و غیر حضوری و سطح چهار به صورت حضوری تمام وقت است، تصریح کرد: مقطع عمومی در سراسر کشور یعنی ۲۸ استانی که تحت پوشش مرکز مدیریت است در ۴۰۰ مدرسه علمیه پذیرش خواهند داشت و گرایش خاصی ندارد.

مسئول پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران گفت: سنجش در مقطع عمومی از روی سوابق تحصیلی داوطلبان است و دارندگان مدرک دیپلم یا بالاتر حداقل معدل دیپلم یا یکی از مدارک علمی بالاتر ۱۲ و حداقل معدل مدرک سیکل یا اتمام پایه هشتم دوره اول متوسطه ۱۵ است.

وی از اختصاص ۳۵ مدرسه علمیه به افراد با مدرک سیکل و ۳۶۵ مدرسه به دارندگان مدرک دیپلم خبر داد و گفت: ظرفیتی که برای مدارس علمیه خواهران برای مقطع عمومی در نظر گرفته شده بیش از ۱۲ هزار نفر است.

بابایی با اشاره به اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا آزمون برای مقطع عمومی برگزار نمی‌شود، افزود: پذیرش سطح سه در ۱۲ رشته انجام می‌شود که شامل تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی با گرایش امامت، کلام اسلامی با گرایش مهدویت، تاریخ اسلام، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، تربیت دینی کودک و نوجوان، اخلاق و تربیت اسلامی، مدرسی ادبیات عرب و مطالعات اسلامی زنان می‌شود.

وی تصریح کرد: برای سطح سه پذیرش به صورت تمام وقت، نیمه حضوری و غیر حضوری انجام می‌شود و شامل رشته‌های تفسیر علوم قرآنی، فقه و اصول و تفسیر قرآن است.

مسئول پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه سنجش در مقطع سطح سه به صورت آزمون ورودی و سنجش علمی انجام می‌شود، افزود: پذیرش در ۲۸ استان برای سطح سه و در ۱۵۳ رشته محل انجام و سه هزار نفر در این مقطع پذیرش می‌شوند.

وی افزود: پذیرش مقطع تخصصی سطح چهار به صورت تمام وقت شامل تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، حکمت متعالیه، کلام اسلامی و علوم و معارف قرآنی است.

بابایی گفت: سنجش برای سطح چهار از طریق آزمون ورودی و مصاحبه علمی برای بیش از ۲۰۰ نفر در ۱۰ استان انجام می‌شوند که شامل استان‌های تهران، اصفهان، یزد، سمنان، مرکزی، فارس، کرمان، مازندران و گلستان است.

وی ابراز داشت: طبق تفاهم با جامعه المصطفی (ص)، اتباع خارجی که از قبل ساکن در کشور ایران بوده‌اند و اقامت دارند چنانچه بتوانند از طریق جامعه المصطفی (ص) کد تحصیلی دریافت کنند و این مرکز نیز با تحصیل این گروه موافقت کند برای پذیرش در مدارس علمیه خواهران معرفی می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1413922
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.