به گزارش ایرنا، اسماعیل جبارزاده عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: دولت در قانون بودجه سال 96 این اختیار را به شوراهای آموزش و پرورش داده است که بتوانند با تغییر کاربری فضاهای فیزیکی و امکانات موجود بدون پرداخت عوارض، نسبت به تامین منابع مالی اقدام کنند که این حکم قانونی یک فرصت بی‌سابقه است.
وی افزود: اداره کل آموزش و پرورش استان نیز برای استفاده از این تبصره قانونی اختیار کامل دارد و به این ترتیب در سال جاری نباید مشکل کمبود اعتبار برای پروژه‌های آموزشی داشته باشیم.
جبارزاده با اشاره به اینکه اعتبار مورد نیاز برای پروژه‌های نیمه‌تمام آموزش و پرورش استان 45 میلیارد تومان است، گفت: از محل ظرفیت قانون بودجه، این اعتبار باید در اختیار نوسازی مدارس قرار گیرد تا در پایان سال هیچ پروژه نیمه‌تمامی از نظر اعتبار نداشته باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه رویکرد مدیریت آموزش و پرورش استان به بحث خیرین مدرسه‌ساز را رویکرد صحیحی دانست و با تاکید بر ادامه این رویکرد، گفت: البته روند جذب خیرین باید متناسب با شرایط روز و مبتنی بر شیوه‌های جدید باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم نیازهای آموزش و پرورش را به‌ویژه در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز که در هفته آتی برگزار می‌شود، به نحو مناسب به اطلاع خیران برسانیم قطعاً در عرصه حضور خواهند یافت.
جبارزاده در عین حال با تاکید بر اینکه جذب کمک‌های خیرین نباید در حوزه مادی خلاصه شود، گفت: باید عرصه کارهای خیر در حوزه آموزش و پرورش را بسط دهیم و تمام افرادی که به هر نحوی می‌توانند به این حوزه کمک کنند را جذب کنیم.
وی همچنین محتوابخشی به جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: امیدوارم با به‌کارگیری روش‌های نو و اطلاع‌رسانی از عملکرد خیرین در حوزه آموزش و پرورش، این جشنواره امسال پرمحتواتر و موفق‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پذیرش 240 هزار نفر از فرهنگیان کشور در تابستان سال گذشته و 28 هزار نفر در ایام نوروز امسال در استان، گفت: جا دارد که در راستای بحث تبریز 97 به عنوان شهر گردشگری جهان اسلام، آذربایجان شرقی را به‌عنوان مقصد و میزبان فرهنگیان ایران معرفی کنیم که ایام تعطیلات تابستانی امسال فرصت خوبی برای بسترسازی در این زمینه است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی هم در این نشست افزایش مشارکت‌های خیران در حوزه آموزش و پرورش استان را نشانه اعتماد مردم و خیرین به دولت دانست و گفت: حرکت بزرگی که در حوزه خیرین مدرسه‌ساز در استان انجام گرفته در سایه این اعتماد و ارتباط دستگاه‌های دولتی با خیران است.
سعید شبستری تاکید کرد: در بحث خیران نباید به جذب کمک‌های مادی اکتفا شود و لازم است از همه ظرفیت‌های خیران از جمله مشارکت فکری آنان نیز استفاده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز با اشاره به ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش استان در سه سال گذشته، گفت: عقلانیت برنامه‌محور، تکریم اخلاق‌محور و کیفیت مدرسه‌محور اولویت دستگاه تعلیم و تربیت استان در این مدت بوده است.
جعفر پاشایی گفت: حضور فرهنگیان کشور در آذربایجان شرقی در تابستان سال گذشته و نوروز امسال، 40 درصد نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشت که نشان از برنامه‌ریزی دقیق و میزبانی مناسب است.
وی با اشاره به اینکه در قانون بودجه سال جاری کشور 22 بند به توسعه کیفی و کمی آموزش و پرورش اختصاص یافته است، گفت: با تدابیر دولت محترم سال خوبی برای دستگاه تعلیم و تربیت کشور و استان پیش‌بینی می‌کنیم.
پاشایی همچنین از آغاز تدوین بودجه عملیاتی آموزش و پرورش استان به تفکیک مناطق و نواحی خبر داد و گفت: این برنامه عملیاتی با رویکرد ارتقای بهره‌وری و بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سند تدبیر توسعه و ظرفیت‌های بودجه سال 96 تدوین می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از برگزاری 24 جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: این در حالی است که قبل از دولت یازدهم تنها چهار جشنواره شهرستانی برگزار می‌شد.
در این نشست گزارشی از عملکرد جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان و همچنین برنامه‌های هفته گرامی‌داشت مقام معلم ارائه شد.
خبرنگار: مینا بازگشا**انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
6120/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.