محمداسماعیل کاظمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی کمبود انواع لاستیک نو در بازار و افزایش قیمت این کالا، این مجتمع آماده است با تحویل لاستیک های مستعمل قابل روکش از سوی تمامی ارگان های دولتی، نهادهای نظامی و مجامع صنفی تایرهای مصرفی آن ها را به کالای سرمایه ای تبدیل کند.
وی با بیان اینکه لاستیک های کهنه و مستعمل قابلیت روکش گذاری از 3 تا 5 دفعه را دارد، اظهار داشت: این لاستیک ها براساس استاندارد ملی ایران و ایزو روکش شده و دوباره به چرخه مصرف باز می گردد.
تولید کننده انواع لاستیک های روکشی با بیان اینکه این مجتمع دارای ظرفیت سالانه روکش 380 هزار حلقه انواع لاستیک های سواری، وانتی، اتوبوسی و باری را در اندازه های مختلف دارد، یادآوری کرد: روکش لاستیک های مستعمل و کهنه به طور میانگین40 تا 50 درصد توجیه و صرفه اقتصادی دارد.
کاظمی ادامه داد: در دنیا 60 درصد لاستیک های درون و برون شهری مستعمل پس از روکش گذاری دوباره به چرخه مصرف باز می گردد.
وی با اشاره به اینکه تجزیه کامل یک حلقه لاستیک خودرو حدود 300 سال طول می کشد، گفت: روکش گذاری لاستیک ها برای حفظ محیط زیست نیز اهمیت دارد و حفاظت از محیط زیست از شعارها و اولویت های این مجتمع است.
کاظمی ادامه داد: کارکرد لاستیک های روکشی همانند لاستیک های نو بوده و تمامی ارگان های دولتی، نهادهای نظامی و مجامع صنفی می توانند با استفاده از خدمات لاستیک روکشی این مجتمع، لاستیک های مصرفی خود را به کالای سرمایه ای تبدیل کنند.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.