اعضای هیأت رئیسه و جمعی از ورزشکاران دانشآموز مدالآور در مسابقات جهانی و المپیک دانشآموزی، پیش از ظهر امروز(شنبه 15 دی ماه) با یادگار امام دیدار کردند.
اعضای هیأت رئیسه و جمعی از ورزشکاران فدراسیون ورزش دانشآموزی کشور پیش از ظهر امروز(شنبه 15 دی ماه) با یادگار امام دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار جماران، سخنان حجتالاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در این دیدار را اینجا میتوانید بخوانید.
به گزارش خبرنگار جماران، حجتالاسلام و المسلمین مهرورز، رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش دانشآموزی در این دیدار با گرامیداشت آغاز ماه رجب و تسلیت شهادت امام هادی(ع)، گفت: پتانسیل بسیار بالایی وجود دارد که بعضا مجموعهها از آن غافل هستند؛ و آن پتانسیل ورزشهای دانشآموزی است. کارهایی که عزیزان با دست خالی و بضاعت کم به عنوان یکی از پیشانیهای کادرسازی در نظام جمهوری اسلامی انجام میدهند، مقام معظم رهبری به درستی فرمودند حمایت کامل شود. اینجا کارهای پیشگیرانه برای جمهوری اسلامی هست و همچنین تربیت نسل آینده توسط این مجموعه دارد صورت میگیرد.
به گزارش خبرنگار جماران، حسین بابویی، رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی کشور این فدراسیون را زیربناییترین و تربیتیترین فدراسیون کشور دانست و گفت: این فدراسیون بنا به درخواست وزارت آموزش و پرورش از سازمان وقت تربیت بدنی در سال 1381 تأسیس شد و بر خلاف سایر فدراسیونها که تنها در یک رشته ورزشی فعالیت میکنند، مجاز به فعالیت در 35 رشته ورزشی است و مخاطب برنامهها و فعالیتهای این فدراسیون 17 میلیون دانشآموز هستند.
وی افزود: 33 هزار معلم تربیتبدنی توانمند کار آموزش رشتههای ورزشی به دانشآموزان را در 125 هزار مدرسه کشور به عهده دارند. از لحاظ ساختار و تشکیلات سازمانی، هیأتها و انجمنهای این فدراسیون در سطوح استانی، شهرستانی و تا داخل مدارس امتداد داشته؛ که به همین دلیل میتوان اذعان داشت این فدراسیون تشکیلاتیترین ساختار ورزش در کشور از سطح ملی تا حتی روستاها و مناطق مرزی را دارا است.
بابویی یادآور شد: سال تحصیلی گذشته قریب به چهار میلیون دانشآموز در مسابقات 15 رشته ورزشی حضور پیدا کردند و کمیته استعدادیابی این فدراسیون قریب 1800 نفر استعداد ناب را شناسایی کردند که ما طی نامه رسمی اینها را به ورزش کشور، باشگاهها و فدراسیونها معرفی کردیم. لذا این فدراسیون یکی از فرصتهای طلایی است که در حوزه استعدادیابی ورزشی میتواند اتفاقات بسیار بینظیری را رقم بزند.
وی با اشاره به مسابقات پلکانی فدراسیون ورزش دانشآموزی از سطح مدرسه تا کشور، تأکید کرد: بحمدالله تیمهای ملی دانشآموزی ایران طی چند سال اخیر نتایج درخشانی را در سطح قاره آسیا، جهان و حتی المپیک دانشآموزی کسب کردهاند و توانستهاند در سطح آسیا و جهان به مقام قهرمانی برسند. قهرمانی تیم ملی فوتسال پسران در آسیا، قهرمانی تیم ملی والیبال پسران در جهان، قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی در المپیک دانشآموزی مراکش، قهرمانی تکواندو دختران در المپیک و همین طور نایب قهرمانی شطرنج ما در سطح جهان از جمله این افتخارات است.
به گزارش خبرنگار جماران، نرگس تقیزاده، نایب رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی کشور و نایب رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی آسیا، نیز در این دیدار با اشاره به اینکه وظیفه و مأموریت آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است، گفت: تحقق اهداف آموزش و پرورش ابزاری به نام «ورزش دانشآموزی» نیاز دارد. ما مسابقات دانشآموزی را بازی نمیدانیم؛ محیط ارزشمندی برای یادگیری تربیتی دانشآموزان، تحقق اهداف آموزش و پرورش و توسعه ملی میدانیم.
وی تأکید کرد: محیط ارزشمند ورزش دانشآموزی یک نوع کارگاه مهارت آموزی است که دانشآموزان در آن احترام به قوانین، احترام به یکدیگر، احترام به بزرگتر، مسئولیتپذیری، فضائل اخلاقی، ناامید نشدن در برابر شکستها و مغرور نشدن بر پیروزی را یاد میگیرند؛ و یک محیط ارزشمند تربیتی برای دانشآموزان عزیزمان هست.
تقیزاده با بیان اینکه توسعه ورزش باعث توسعه تمام ابعاد کشور خواهد بود، افزود: فدراسیون ورزش دانشآموزی با هدف ارتقاء سطح سلامت جسمی و اجتماعی دانشآموزان و استعدادیابی نخبههای ورزشی با رویکرد تربیتی و چشمانداز تبدیل شدن به یک مرجع مطمئن در استعدادیابی ورزشی در ذیل معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تلاش میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برای اینکه از بین پنج میلیون دانشآموزی که در مسابقات ورزشی شرکت میکنند، در بین دخترانمان روحیه ورزشی را توسعه بدهیم و برای تحقق اهداف عدالت جنسیتی با یک تبعیض مثبت از هیأتهای ورزش دانشآموزی خواستهایم که 60 درصد از شرکتکنندگان را دختران دانشآموز و 40 درصد را پسران تشکیل بدهد. این باعث توسعه ورزش در بین دختران شده است.