وجود با برکت آیت الله هاشمی با آن سابقه مبارزاتی خستگی ناپذیر، با سازندگی، آبادانی و توسعه پایدار کشور، عجین شده است، در دوران مماتش نیز باید همچنان آثار وجودیش برای جامعه و مردم، منشأ خیر و برکت باشد. از این رو، فرزندانش، سعی کرده‌اند راه پدر را ادامه داده و یکی از توصیه ها و آرزوهای دیرینه ایشان را به رغم ایجاد موانع و کارشکنی‌ها، با ساخت و تجهیز دو مرکز مهم درمانی، یکی در منطقه محروم مسعودیه تهران (بیمارستان شرق) و دیگری در خیابان سئول، محقق کنند.

دی ماه دیگری فرا رسید و غم جانسوز فقدان شخصیتی، دوراندیش، مدیری توانمند، عملگرا و در یک کلمه «بصیر» که در طول حیات با برکتش، دغدغه‌ای جز آبادانی و توسعه پایدار ایران نداشت، در دلها تازه گشت.

غروب غمبار ۱۹ دی ماه سال ۱۳۹۵ بود که مردم، میان بهت و ناباوری،خبر ناگوار رحلت این شخصیت بزرگ و در عین حال مظلوم، یعنی آیت الله هاشمی رفسنجانی را پس از تحمل سالها تخریب های ناجوانمردانه، از رسانه‌ها شنیدند و سراسیمه خود را به بیمارستان شهدای تجریش رساندند و در ادامه، آن تشییع پیکر باشکوه و حماسی را خلق کردند.

قابل تأمل اینکه، پس از این واقعه تلخ، صدا و سیما، بعد از چندین سال قهر و بایکوت خبری، ناگهان، با پیکر بی جان آیت الله هاشمی، آشتی کرد! و در چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای، به ناچار، روی موج ابراز احساسات بی‌شائبه مردم سراسر کشور، سوار شد و به بازتاب اخبار این رویداد تلخ و جانسوز پرداخت. بگذریم از اینکه از آن سال تاکنون که در آستانه هشتمین سالگرد رحلت این شخصیت کم نظیر در تاریخ انقلاب اسلامی هستیم، همچنان با ایشان قهر است و حتی در ایام سالگرد رحلتش،با حقد و کینه خاصی،سعی در حذف نام و تفکرش از تاریخ انقلاب را دارد و ذکری از ایشان، به خیر و نیکی نمی‌کند که البته اهمیتی هم ندارد.

هدف از این نوشتار، توجه دادن به وجه تمایز برگزاری سالگرد امسال با سال‌های گذشته است. (سالگردی که مانند سال‌های قبل،نه از سوی حاکمیت و صرف هزینه‌های میلیاردی، بلکه کاملآ مردمی و توسط فرزندان ایشان برگزار می‌شود) و آن تمایز، هم‌زمانی مراسم سالگرد با راه اندازی بخشی از بیمارستان بزرگ آیت الله هاشمی رفسنجانی(مرکز سرطان) پنج شنبه بیستم دی ماه، درتهران است. بیمارستانی ۲۰۰ تخت خوابه به مساحت ۲۹/۳۷۹ متر مربع و زیربنای ۴۹/۳۵۰ که در ۱۳ طبقه، با بخش‌های: پیشگیری، تشخیص، درمان، خدمات و ارتباطی بر آن است که به عنوان مرکز درمان سرطان کشور، ارائه دهنده خدمات بهداشتی، درمانی و مراقبتی با کیفیت و منطبق با استانداردهای ملی و جهانی،برای ارتقای سلامت و ایمنی بیماران ایرانی و غیر ایرانی باشد.

از آنجا که وجود با برکت آیت الله هاشمی با آن سابقه مبارزاتی خستگی ناپذیر، با سازندگی، آبادانی و توسعه پایدار کشور، عجین شده است، در دوران مماتش نیز باید همچنان آثار وجودیش برای جامعه و مردم، منشأ خیر و برکت باشد. از این رو، فرزندانش، سعی کرده‌اند راه پدر را ادامه داده و یکی از توصیه ها و آرزوهای دیرینه ایشان را به رغم ایجاد موانع و کارشکنی‌ها، با ساخت و تجهیز دو مرکز مهم درمانی، یکی در منطقه محروم مسعودیه تهران (بیمارستان شرق) و دیگری در خیابان سئول، محقق کنند. 

بنابراین، تجهیز و راه اندازی این بیمارستان ها به ویژه بیمارستان فوق تخصصی بیماران سرطانی، قطعاً موجب شادی روح آن مرحوم، در بهشت برین خواهد بود و تداوم این مسیر،نشان می‌دهد که آیت الله هاشمی رفسنجانی، حتی در زمان مماتش نیز، همچنان برای مردم ایران، منشا خیر و برکت بوده و خواهد بود.

روحش شاد، راهش پررهرو باد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
5 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.