این روزها ایران و صدا و سیما پر از تبلیغات، پوسترها و بنرهای تبلیغاتی از حاج قاسم فداکار است، اما کدامین موضوعات ملی که این بزرگوار به ثمر رساند را گزارش دقیق و مستند کردهایم؟! آیا اقدامات و فعالیتهای ایشان در دور اول حکومت طالبان که بیش از بیست سال از آن تاریخ گذشته است و ایشان با هماهنگی دقیق با دولت آقای خاتمی به ثمر رساند را نمیتوان برای مردم و بخصوص نسل جوان شرح کرد؟
تبلیغات ایرانی همیشه اینطور بوده که فقط میگویم:
شهید بهشتی چقدر روشنفکر و روحانی آزادهای بوده است.
شهید مطهری متفکری در میان عالمان دینی بوده است.
شهید چمران عارف و چریکی دانشمند بوده است.
علامه طباطبایی مفسر بزرگ قرآن بوده است.
دکتر حسابی استادی خدمتگزار برای ایران بوده است.
و نهایتاً هم چند پوستر و بزرگداشت در میان همصنفهایشان برگزار کرده باشیم، اما هیچگاه به صورت جزء به جزء و دقیق سیره و روش آن بزرگواران را برای نسل جوان و نسلهای آینده شرح نکرده و توضیحات لازم را ندادهایم. به خصوص از هنر و تکنولوژی هم کمترین بهره را بردهایم.
سرباز وطن، حاج قاسم عزیز هم از این امر مستثنی نیست. حقیر قصد دارد به گوشهای از رمز موفقیتهای ایشان در حد شناخت محدود خود بپردازم و نیم نگاهی هم از این رهگذر به شرایط فعلی وطن داشته باشم.
اکثریت مردم ایران از شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور ناراضی هستند و این نارضایتیها در میان کارگزاران سازمان اداری و سیاسی کشور بیشتر هم هست، چرا این گونه است؟!
علت عمده ریشه در فرهنگ ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی دارد که رودربایستی، تملق و چاپلوسی در میان اکثر ما ایرانیان نهادینه شده است.
در همین شرایط فعلی اگر به صورت خصوصی با عمده مدیران کشور صحبت کنید، متوجه می شوید که آنان از ما «مردم معمولی» نگرانترند و مشکلات را عمیقتر میدانند، اما همین مدیران میانی و ارشد کشور در مقابل مقامات عالی نظام آن نگرانیها و مشکلات را با قاطعیت نمیگویند و بلکه با روحیه تملق و چاپلوسی در مورد روندهای خطای فاحش فعلی به توجیه میپردازند. پایان جنگ تحمیلی نمونه بارز این روند در کشور بوده است، امام خمینی(ره) که قاطعانه به ادامه جنگ فرمان میداد، چگونه از فرمان خود بازگشت و برای بقاء ایران جام زهر نوشید؟!
امام(ره) زمانی آن تصمیم ابر شجاعانه را گرفت که سرداران جنگ گزارش واقعگرایانه از وضعیت و امکانات جنگی به امام ارائه دادند.
حاج قاسم شهید رمز موفقیتش این بود که خوب در موضوعات مطالعه، مشورت و شناخت پیدا میکرد. ایشان صبحها بعد از نماز و قرائت قرآن مطالعه و جلسات کارشناسی اش شروع میشد و پس از شناخت دقیق و کارشناسانه، تصمیم میگرفت و در اجرای تصمیماتش قاطعانه رفتار میکرد و برای اجرای تصمیماتش در ارتباط با مقامات عالی نظام ضمن رفتار محترمانه و متواضعانه، با قاطعیت پیگیری میکرد و رودربایستی با هیچکس نداشت.
اما امروز که بر کلیه مدیران ارشد مشخص و مبرهن شده است که بسیاری از معضلات و مشکلات که کیان ملک و ملت را به خطر انداخته است ریشه دارد در: تحریمهای اقتصادی، قرار گرفتن در لیست سیاه FATF و عدم مذاکرات مستقیم با آمریکا و یافتن راه حلهای عزتمند و حکیمانه و نهایتاً نبود توازن در سیاست خارجی؛ و باید راهبردها تغییر کند، وگرنه ایران و ایرانیان در خطر هستند. آیا سران سه قوه و دیگر مقامات بلندپایه کشور تاکنون بصورت جدی و قاطعانه این موارد را به مقامات عالی کشور گفته و بر نظر کارشناسی و قطعی خود قاطعانه ایستاده اند؟!
این روزها ایران و صدا و سیما پر از تبلیغات، پوسترها و بنرهای تبلیغاتی از حاج قاسم فداکار است، اما کدامین موضوعات ملی که این بزرگوار به ثمر رساند را گزارش دقیق و مستند کردهایم؟!
آیا اقدامات و فعالیتهای ایشان در دور اول حکومت طالبان که بیش از بیست سال از آن تاریخ گذشته است و ایشان با هماهنگی دقیق با دولت آقای خاتمی به ثمر رساند را نمیتوان برای مردم و بخصوص نسل جوان شرح کرد؟
تمام هم و غم آقایان ساختن شخصیتی از حاج قاسم با مرام تندرویانه خود است.
پناه بر خدا ...