عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، افزایش سقف معافیت مالیاتی را گامی در جهت افزایش قدرت خرید کارگران و کارمندان دانست و افزود: افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران تا سقف ۲۴ میلیون تومان گامی مهم در زمینه حمایت از مردم و افزایش قدرت خرید آن‌ها است.

پایگاه خبری جماران: بسیاری از تحلیلگران و فعالان اقتصادی بر این باورند که کاهش مالیات تولید از ۲۵ به ۲۰ درصد در بودجه ۱۴۰۴ اقدامی کلیدی در مسیر رشد اقتصادی و صنعتی کشور است که می تواند هم موجبات رشد سرمایه گذاری و ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران و همچنین تقویت تولید را از سوی دیگر فراهم آورد. 

در همین ارتباط، محمد حسین محمدی نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار جماران در رابطه با تأثیر کاهش مالیات بر تولید در حمایت از اقتصاد کشور، گفت: ما با این کار نه تنها به تولید کننده کمک کرده، بلکه او را به تولید دلگرم می‌کنیم؛ هرچند میزان آن هم کم باشد، اما همین میزان کم هم در اقتصاد کلان می‌تواند اثرگذار باشد.

وی در ادامه با اشاره به افزایش سقف مالیات بر حقوق بگیران به 24 میلیون تومان، اظهار داشت: افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران تا سقف ۲۴ میلیون تومان گامی مهم در زمینه حمایت از مردم و افزایش قدرت خرید آن‌ها است و با این کار قطعاً رضایت‌مندی مردم بیشتر خواهد شد و اگر این روال را به صورت منطقی طی کنیم و به سمت کنترل تورم پیش برویم قطعاً می‌تواند در مدت زمان مشخصی به آنچه که در برنامه هفتم توسعه آمده، برسیم.

 

باید جلوی فرارهای مالیاتی دانه درشت‌ها را بگیریم

محمدی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت شناسایی فرارهای مالیاتی و نجومی بگیران برای تامین منابع مالی کشور گفت: واقعیت مطلب این است که هر جایی که درآمد را کم می‌کنیم، باید به فکر تأمین آن منابع از راه‌های دیگر باشیم؛ لذا باید جلوی فرارهای مالیاتی دانه درشت‌ها را بگیریم و رویکرد مالیاتی حال حاضر بودجه دقیقا در همین راستا است. بنابراین، اگر بتوانیم طبق این قوانین عمل کنیم، به حمایت از تولید و تحول در حوزه اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.

 

طرح نشان دار کردن مالیات موجب شفافیت و تکمیل پروژه های نیمه کاره عمرانی می شود

وی در پایان با اشاره به تأثیر مثبت اجرای طرح «ـنشان‌دار کردن مالیات»، اظهار داشت: افرادی که فعالیت اقتصادی می‌کنند و مالیات می‌دهند، اگر بدانند که مالیات پرداختی آنها در کجا هزینه شده و صرف چه پروژه‌هایی می‌شود راحت‌تر می‌توانند مالیات خود را پرداخت کنند؛ طرح نشاندار کردن مالیات از این منظر می‌تواند علاوه بر تحقق شفافیت به پرداخت مالیات به صورت کامل و به دنبال آن تکمیل پروژه‌های عمرانی و زیرساختی نیمه کاره کمک کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.