به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان هادی مقیمی در ستاد هماهنگی خدمات سفر با بیان این‌که دستگاه‌های مرتبط برنامه ‌ریزی‌های لازم را در طول سال انجام داده‌اند افزود: باید با هماهنگی بین‌دستگاهی، برای استقبال از مسافران نوروزی آماده شویم.
وی اضافه کرد: ثبت جهانی یزد و پیشینه تاریخی آن، فرصت بی‌نظیری را پیش روی استان و شهرستان‌ها قرارداده و با توجه به این‌که اردکان به عنوان دروازه ورودی استان، محل عبور بسیاری از مسافران شمال به جنوب و شرق به غرب کشور است؛ باید از این ظرفیت برای معرفی هرچه بیش‌تر شهرستان و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری آن استفاده شود.
مقیمی برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات مناسب به مسافران، استخراج و پردازش آمار و اطلاعات، هماهنگی برای کاهش مشکلات مردم در سفر و... را بخشی از وظایف و رسالت‌های این ستاد عنوان کرد و گفت: با توجه به سابقه مذهبی، تاریخی و فرهنگی شهرستان اردکان و نیز موقعیت جغرافیایی مناسب، ایام نوروز بهترین فرصت برای شناساندن آداب و رسوم این دیار و ایجاد درآمد برای مردم در سفرهاست.
این مسئول گفت: اعضای کمیته‌های ده‌گانه خدمات سفر و مسئولیت‌های محوله مشخص شده‌اند و انتظار این است که مسئولان کمیته‌ها با تعامل با سایر کمیته‌ها، سفری دل‌نشین و خاطره‌انگیز را برای مسافران و هم‌وطنان رقم بزنند.
7544 مژگان دشتی
***
رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی بافق با بیان اینکه این مکان به عنوان یک سایت منحصر به فرد اعلام شد که قابلیت مطرح شدن در کشور و جهان را برای برگزاری مسابقات ورزش‌های هوایی دارد گفت: فستیوال پرواز دهه فجر امسال در سایت ارم بافق برگزار می شود.
نصرالله عبداللهی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارکه فجر افزود: چندین سال است که تعدادی از جوانان بافق در این رشته ورزشی کار می‌کنند ولی متأسفانه در بافق زیر ساخت و امکانات لازم وجود نداشته و برای آموزش و پرواز باید به مرکز استان یزد یا کرمان سفر می‌کردند.
وی با اشاره به اینکه سایت ارم بافق برای برگزاری فستیوال پرواز در دهه فجر مناسب شناخته شد اظهار کرد: گام بعدی این است که سایت یاد شده به ثبت انجمن کل کشور برسد.
رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی بافق درباره چگونگی راه اندازی سایت پرواز ارم این شهرستان گفت: این سایت چندماهی است معرفی شده که کارشناسان در بازدید از آن اذعان کرده‌اند این سایت منحصر به ‌فرد در کشور و حتی در جهان است.
وی تصریح کرد: در حیطه این ورزش اولین مشکل موضوع مالی است و هر فردی بخواهد پاراگلایدر( چتر بال سواری) خریداری کند حدود 35میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت.
عبداللهی خاطر نشان کرد: به همین جهت در نظر داریم تمامی افرادی که در بافق، کلاس پرواز رفته‌اند را به بانک معرفی کنیم تا بتوانند با تسهیلات کم بهره این وسیله را خریداری کنندکه با این اقدام هر فرد یک چتر برای خود خواهد داشت.
در شهرستان بافق دو سایت پرواز وجود دارد که در سایت ارم یک تیم سه نفره از ورزشکاران بافقی در حال فعالیت هستند.
7543 خبرنگار: اصغر عسکری
***
معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری یزد گفت: آثار و ابنیه تاریخی روستاهای شهرستان و همچنین قابلیت‌های گردشگری این مناطق باید بخوبی در سطح کشور شناسانده شوند.
به گزارش ایرنا، مهدی حاج حیدری صبح امروز در جلسه هماهنگی برگزاری سومین دوره نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر افزود: آثار و ابنیه تاریخی روستاهای شهرستان و همچنین قابلیت‌های گردشگری این مناطق باید بخوبی در سطح کشور شناسانده شوند چراکه روستاهای بخش مرکزی و زارچ نیز می‌توانند در کنار شهر تاریخی یزد مقصد بسیاری از گردشگران و مسافران داخلی و خارجی باشند.
حاج حیدری خواستار استفاده از توان‌بخش خصوصی در معرفی توانمندی‌های روستایی شهرستان شد و ابراز داشت: انتظار داریم بخشداران مرکزی و زارچ زمینه حضور کارآفرینان را در نمایشگاه فراهم نموده تا این افراد بتوانند به ارائه محصولات خود بپردازند.
معاون فرماندار یزد همچنین بابیان اینکه دولت تدبیر و امید اهتمام ویژه‌ای در توسعه همه‌جانبه روستاها داشته است خاطرنشان کرد: سیاست دولت یازدهم و دوازدهم در خدمت‌رسانی به روستاها در کنار توجه به موضوعات عمرانی، ارتقای شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی روستائیان نیز بوده است.
حاج حیدری با اعلام اینکه سومین دوره نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر کشور از تاریخ 15 الی 18 اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود افزود: این نمایشگاه با حضور تمامی استان‌ها و شهرستان‌های کشور، دستگاه‌های اجرایی مرتبط با خدمت‌رسانی به روستاها و مناطق عشایری، تولیدکنندگان محصولات صنایع‌دستی و روستایی برپا می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری یزد با اشاره به اهداف حضور در این نمایشگاه گفت: آگاهی بازدیدکنندگان از وجود استعدادها، قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در مناطق روستایی و عشایر، معرفی روستاهای نمونه و معرفی آن‌ها به‌عنوان الگوی توسعه برای سایر روستاها، معرفی جاذبه‌های فرهنگی (از قبیل آداب‌ و رسوم، بازی‌های بومی، پوشش‌های محلی، غذاها و …)، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری، معرفی مشاهیر و استعدادهای جوان، کارآفرینان و … در مناطق روستایی و عشایری، معرفی دارائی‌های معنوی، دارائی مالی و فیزیکی ایجاد ارتباط دوسویه بین شهرنشینان با روستائیان و عشایر، برقراری ارتباط تجاری فی‌مابین تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان با ایجاد تقاضاهای جدید و شناسایی بازارهای مصرف برای خرید محصولات و تولیدات این مناطق، تقویت روحیه خودباوری و توانمندی در جامعه روستایی و عشایری از مهم‌ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه می‌باشد.
7537 / 6197 خبرنگار: مسعود میرجلیلی **انتشار: محمدحسین فلاح
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.