محمدزاده رحمانی روز سه شنبه در حاشیه نشست شورای اداری شهرستان بافق که با حضور نماینده مردم حوزه مهریز در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و مسوولان ادارات و ارگانها با محوریت اقتصاد مقاومتی تشکیل شد، در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بافق در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صنعت، معدن و تجارت و همچنین کشاورزی ورود خوبی داشته است باید تلاش شود تا با تغییر الگوی کشت و آبیاری مناسب و تحت فشار محصولات زراعی و باغی بیشتری برداشت شود.
وی با بیان اینکه امسال در بافق سال 'حصیر ' نامگذاری شده، به بحث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: بافق خاستگاه ایجاد و توجه ویژه به واحد صنایع دستی و حصیر پایه است و بیش از 200 بهره بردار در این شغل که از مشاغل خانگی است به کار مشغول هستند.
زاده رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کشاورزی شهرستان بافق به سمت کشت نوین و گیاهان کم آبخواه سوق داده شده است افزود: تغییر الگوی کشت مانند کشت گیاهان دارویی، زعفران و روناس که با شرایط آب و هوایی این شهرستان سازگار است،افزایش تولید در واحد سطح را در بر خواهد داشت.
وی عبور از تک قطبی بودن در مقوله صنعت، معدن و تجارت را مورد تاکید قرار داد و گفت:لزوم توجه به خدمات فنی و قطعه سازی در صنایع جانبی از جمله صنعت ریلی و صنایع جوار معدنی و تبدیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
فرماندار بافق همچنین از استقرار متقاضیان در پهنه صنایع غذایی این شهرستان جهت ایجاد کارگاههای زودبازده خبر داد.
هزاران نخل با شاخ و برگ و الیاف آن در شهرستان بافق مواد اولیه صنایع حصیر بافی این شهرستان را تامین می کند.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری شرق یزد قرار دارد.
7543/ 6197 خبرنگار: اصغر عسکری** انتشار: فلاح
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.