محمد حسین ماجدی اردکانی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امسال ،بازرسان و کارشناسان این اداره کل از کالاهای وارداتی از گروه های مختلف غذایی ، بسته بندی سلولزی، شوینده ها ،آرایشی بهداشتی و خودرو و نیرو محرکه در قالب طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استاندارد سازی) نمونه برداری کردند.
وی افزود: این کالاها شامل روغن های خوراکی، شامپو، خمیردندان، صابون بهداشتی، پوشک بچه، لنت ترمز خودرو، چای و برنج بود که با خرید آنها از مراکز عرضه و فروش بازار یزد ، مورد آزمون و انطباق با استانداردهای مربوط قرار گرفت.
مدیرکل استاندارد یزد با بیان اینکه این کالاها از نظر کیفیت، مطلوب و در حد استاندارد های ملی کشور بود ، ادامه داد: ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، فرانسه، آلمان، انگلستان، کره جنوبی، امارات متحده عربی، یونان، سریلانکا، هند و پاکستان تولید کننده این کالاها بودند.
به گفته ماجدی اردکانی، ترکیه در طرح نمونه برداری، بیشترین فراوانی و تعداد کالاهای وارداتی مورد آزمایش را به خود اختصاص داد.
به گفته وی قاچاق کالاها از جمله پدیده زشتی است که آثار زیانبار بیشماری همچون کند کردن حرکت چرخ های تولیدی و اقتصادی ، کاهش روحیه کار، تلاش و تولید و افزایش آمار بیکاران کشور را به همراه دارد.
این مسئول تاکید کرد : به خاطر آثار منفی بهتر است، کالاهای وارداتی که برچسب ها و تائیدیه های لازم از مراکز ذیصلاح دارند، استفاده شود.
سازمان ملی استاندارد تاکنون حدود 28 هزار پروانه کاربرد علامت استاندارد برای 22 هزار واحد صنعتی زیرپوشش و در قالب هزار قلم کالا صادر کرد، این میزان شامل کمتر از 25 درصد واحدهای صنعتی است.
در استان یزد سه هزار و 700 واحد تولیدی فعال است که سه سال گذشته برای 242 واحد تولیدی جدید پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر شد و پروانه یکهزار و 888 واحد تولیدی نیز تمدید شده است.
در 6 ماهه اول امسال هم 49 خط تولید بی‌کیفیت استان یزد تعطیل شد و 50 قلم کالای بدون استاندارد در بازار جمع آوری شده است.
1968*2047* تنظیم کننده : محمودرضا رحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.