فریبا آیت اللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تعداد شهروندان خارجی مقیم استان را 53 هزار و 643 نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد 51 هزار و 743 نفر افغان و یکهزار و 900 نفر از ملیت های مختلف و بقیه اظهار نشد .
وی با بیان اینکه3.24 درصد جمعیت اتباع خارجی کشور، در این استان ساکن هستند، گفت: یزد به لحاظ تعداد اتباع خارجی، رتبه هفتم کشوری را داراست.
مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: استان های تهران، خراسان رضوی و اصفهان سه استان اول از نظر پذیرش بیشترین تعداد اتباع خارجی در ایران هستند.
آیت اللهی با تاکید به اینکه یزد، استانی مهاجرپذیر است بیان کرد: براساس سرشماری سال 95 خالص مهاجرت استان 38 هزار و 700نفر بود.
وی ادامه داد: بیشتر اتباع افغان مجاز در این استان در صنایع ساختمان سازی، تیرچه بلوک، موزاییک سازی، کشاورزی، دامداری و حناسایی مشغول کار هستند.
مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، فعالیت بیشتر متخصصان خارجی را در حوزه هایی چون صنایع کاشی و سرامیک، فولادسازی، کاغذسازی و طلا سازی عنوان کرد.
حدود 54 رشته شغلی برای اتباع خارجی در ایران تعریف شد، باید براساس آنچه در کارت کار آنها ذکر شده است فعالیت کنند، این در حالی است تعدادی از شهروندان خارجی مطابق با عنوان مندرج در کارت کار خود، فعالیت ندارند و در حوزه های دیگر مشغول هستند.
استان یزد یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد و به عنوان چهارمین استان صنعتی کشور مقصد بسیاری از مهاجران جویای کار محسوب می شود.
1968*2047*خبرنگار : محمودرضا رحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.