دکتر محمدعلی طیبزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حضور نیافتن در جمع برای خرید در فروشگاههای بزرگ که افراد زیادی در آنجا حضور دارند تا حدود زیادی از شیوع کرونا جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: مکانهایی که محل تجمع مردم است نقش اصلی در انتقال بیماری های تنفسی دارد که باید برای پیشگیری از حضور در چنین محلی هایی دوری کرد .
این پزشک بیمارستان مهریز اظهار کرد: انتقال بسیاری از بیماریهای عفونی به خصوص کرونا از طریق حضور در فعالیتهای جمعی و مکانهایی است که افراد زیادی در آن تردد میکنند .
طیبزاده یادآور شد: خارج شدن از منزل باید تنها چند روز یک بار و در حد خرید ملزومات به صورت فردی انجام شود تا بتوان راههای انقال ویروس را کنترل کرد.
وی بیان کرد: اگر فردی برخی علایم خفیف بیماری را در خود احساس کرد ضرورت زیادی به مراجعه به مراکز درمانی و پزشک ندارد و با استراحت بهبود مییابد.
متخصص بیماریهای عفونی اظهار کرد: اگر بیماری تشدید شد، افراد برای معالجه به پزشک مراجعه کنند و یا برای بهبودی مشاوره دریافت کنند و جای نگرانی نیست.
طیبزاده همچنین اهمیت رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن سطوح مورد استفاده به صورت مکرر برای پیشگیری از این ویروس را یادآور شد که به گفته وی رعایت بهداشت فردی از مهمترین راه جلوگیری از انتقال ویروس کروناست که باید به طور جدی مدنظر مردم قرار گیرد .
همچنین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان یزد در اطلاعیه شماره ۴۵ خود که سهشنبه شب صادر شد، از تعطیلی برخی واحدهای صنفی از روز چهارشنبه به مدت چهار روز خبر داد.
در اطلاعیه آمده است: با توجه به روند افزایشی شیوع کرونا با هدف صیانت از سلامت مردم، اصناف، بازاریان و کسبه ، همه صنوف به استثنای واحداهای تامینکننده نیازهای اصلی شهروندان تعطیل است.
این واحدها شامل نانواییها، بنکداران، فروشگاههای بزرگ و عمده فروشی مواد غذایی، خواربارفروشی به جز آجیل فروشی ، فروشندگان لوازم طبی، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، قصابیها، لبنیات و سوپرمارکت ها، مرغ و ماهی، میوه فروشیها، عطاریها، فروشندگان برنج و حبوبات، دفاتر تاکسی تلفنی، آپاراتیها و تعمیرات ماشین هستند
همچنین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از تکمیل تمام تختهای اختصاص یافته به بیماران کرونا در بیمارستانهای این استان خبر داد.
دکتر محمود نوری شادکام سه شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: برای تامین تخت های مورد نیاز مقرر شد، برخی بخش های بیمارستانی تعطیل و در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد. و از مردم خواست با خارج نشدن از خانه های خود، چرخه انتقال این بیماری را قطع کنند.
تاکنون ۸۷۶ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۲۸۸ نفر آنها پس از بهبودی، ترخیص شدند.
از ۴۳۷ بیمار مشکوک نمونه گیری شد که آزمایش ۱۲۷ نفر مثبت بود و ۱۶ نفر هم فوت کردند.